1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN AYTEKİN: “TABİKİ TEKRAR ADAYIM”

BAŞKAN AYTEKİN: “TABİKİ TEKRAR ADAYIM”
Bu haber 29 Ocak 2018 - 11:06 'de eklendi ve 1.326 views kez görüntülendi.

ODA VE KOOPERTİF SEÇİMLERİ BAŞLIYOR

BAŞKAN AYTEKİN: “TABİKİ TEKRAR ADAYIM”

Sivil Toplum Örgütleri seçimleri, peş, peşe yapılmaya başlandı. İlki, Pozantı Şoförler, Otomobilciler, Kamyoncular ve Kamyonetçiler, Esnaf Odası ile başlayan, seçimde iki aday yarışmış, mevcut Başkan Özcan Yıldırım, önceki dönem Başkanlarından Mehmet Kılıçkay’ya, altı oy fark atarak, Başkanlığa devam onayı almıştı.

Bir diğer seçim ise, büyük bir olasılıkla 2018 Mart ayı içerisinde yapılacak.Pozantı’nın, üye sayısı en fazla, Sivil Toplum Kuruluşu olan ve halen Başkanlığını, Yunus Aytekin’nin yürütmekte olduğu, Esnaf Sanatkarlar Odasının, seçimi ile ilgili, kulis faaliyetleri de sürmekte.

YİNE ADAYIM

Mevcut Başkan Yunus Aytekin, Gazetemize yaptığı açıklama ile, tekrar aday olacağını, sonucu esnafların belirleyeceğini belirterek, şunları söyledi:

“Üyelerimizin onayı ile, 2014 yılında seçilmiş olduğum, Esnaf Odası Başkanlığı görevimi, layıkı ile yerine getirmeye, çalışıyorum. Bu, dört yıllık süre zarfında esnaflarımızın, çeşitli sorunları ile ilgili olarak, gücüm ve imkanlarım nispetinde gayret sarf ettim. Özellikle, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Başkanlığı görevini yürütmekte iken, merhum olan Kazım Barışık büyüğümüzden sonra, görevi devir alan Nihat Sözütek, Başkanımızla da, devamlı istişare halinde bulunarak, esnaflarımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalıştık.

Ekonomisi güçlü olmayan hiç bir kuruluşun, ayakta kalamayacağından hareketle, ben bu konuda, çok hassas davrandım.Odamız üyelerinin, aidatlarından biriken parayı, gereksiz harcamalar yapmayarak, devamlı banka da tuttum. Bu, denetim raporları ile de, sabittir.Ben, yine aynı hassasiyet ve özveri içerisinde tekrar, değerli esnaflarımızın Başkanlığına, talibim. Karar ve takdir üyelerimizin olacaktır” dedi.

BURS VERDİM.

Pozantı, Esnaf ve Sanatkaralar Odası Başkanı Yunus Aytekin, aidatlarla biriken oda parasını, hayırlı hizmetler için kullandığını, belirterek bu konuda da, şu açıklamayı yaptı:

“ Yönetim Kurulumuzla birlikte, yaptığımız incelemeler ve araştırmalar sonrası, Özellikle son yıllarda, ekonomisi gittikçe bozulmaya başlayan Pozantı’da, bu olumsuz gelişmeden etkilenen, küçük esnaflarımızın çocuklarına, gücümüz nispetinde burs vererek geleceklerine, bir katkı koyma uğraşı içerisinde olduk. Ve de olmaya, devam edeceğiz. Halen, Oda olarak hiç bir maddi sıkıntımız yoktur. Çalışanlarımızın ödemeleri, gününde yapılmaktadır. Ayrıca, Sigorta ve Vergi borcumuzda yoktur.

AVM’LERLE MÜCADELE

Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı, Yunus Aytekin başta, Akçatekir ağırlıklı olmak üzere, Pozantı ve Kamışlı da, küçük esnafımızın korkulu rüyası haline gelen, AVM’lerle olan mücadelelerinin de, aralıksız devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

“Bu olumsuzluğun, esnaflarımız lehine sonuçlandırılması için, Pozantı Belediye Başkanı Sayın Sami Baysal’la, devamlı görüşmeler halindeyiz. Çevre ilçelerde yaptığım araştırmalarda, bir Belediyenin, AVM’ler konusunda, çok önemli bir karar aldığını, bundan da o yöre esnafının, çok memnun kaldığını öğrendim.Şimdilik açıklayamayacağım ama, olumlu sonuçlanacağına inandığım bu oluşumun Pozantı da da, uygulanmaya konması için, Başkanımız Mahmut Sami Baysal’a, bir dilekçe vereceğim.Bilindiği bu konuda tek yetkili, Başkanımızdır. Onun da, yasal çerçeve içerisinde, bize yardımcı olacağına inanıyorum” dedi.

TEŞEKKÜR

Pozantı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin, Esnaf Odasının Kuruluşundan, 2014 yılına kadar görev almış olan, Merhum Bekir Öztürk, yine Merhum Tahsin Güler, Mahmut Ünsal’a ve görev yapmış, tüm Yönetim Kurulu Üyelerine, teşekkür ediyorum. Mart Ayı içerisinde, kesin tarihi belirlenecek olan, Kongremize de, şimdiden tüm esnaflarımız davetlidir şeklinde konuştu.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER