1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN BAYSAL’IN HİZMET AŞKININ ADI “ ASFALT”

BAŞKAN BAYSAL’IN HİZMET AŞKININ ADI “ ASFALT”
Bu haber 18 Aralık 2017 - 11:22 'de eklendi ve 1.284 views kez görüntülendi.

Pozantı Sokaklarında, ÇAMUR ve TOZ Hayal oldu.

BAŞKAN BAYSAL’IN HİZMET AŞKININ ADI “ ASFALT”

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ile, yaklaşık 1 yılı aşan süre zarfında, yaptığı çalışmaları yerinde inceledik. “Gittim, Gördüm, Yazdım” başlığı altında haberleştirdiğimiz, bu önemli çalışmayı gelecek haftadan itibaren, seri röportaj olarak kamu oyuyla paylaşacağız.

Yerinde görerek haberleştirme turunda, Devlet Su İşlerince ıslahı devam etmekte olan, Çakıt Çayı rehabilitasyon projesi ile başlattığımız çalışmada, Ağustos ayında ani bir yağış sonrası, sel sularının sürüklediği molozlar altında kalan, Menemenci Köprüsü ve Körkün Çayının yeni halini, Başkan Baysal’la birlikte, görüntüleyerek haberleştirdik.

Yanı sıra, tüm mahallere de yapılan Asfalt ve Kilitli Parke Taşı döşemesi ve tehlike arz eden yerlere yapılan, istinat duvarlarını, kanalizasyon çalışmalarını ve Islah projelerini de, görme imkanına kavuştuk.

BÜYÜK ŞEHİRE TEŞEKKÜR

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Belediye olarak yaptıkları tüm çalışmalarda, Büyükşehir Belediyesinin, başta asfalt, teknik ekipman, araç ve malzeme konusundaki desteklerinin, kendilerinin hizmet aşkını körüklediğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, “ Siz Hizmet Yapın. Her Konuda Yanınızdayım” şeklindeki konuşmalarının da, kendilerini daha da güçlendirdiğini ifade ederek,   hizmet anlatımında sık, sık, teşekkür etmesi de dikkat çekti.

TERMAL SU

Başkan Sami Baysal bu haber turunda, Pozantı’nın adeta kaderini değiştirecek olan çok önemli bir konuyu da bizle, paylaşarak şu açıklamayı yaptı. Çiftehan Termal Su Kaynağının, Su Havzasının, Alpu sınırları içerisinde olduğunu tespit ettik. Yaklaşık 1170 Metre derinlikte, sıcak su bulundu. Bu termal suyun, Pozantı’ya kazandırılması için, geniş çalışmalar 2018 yılı içerisinde başlatılacak.

Bu termal su kaynağının, Pozantı’ya taşınarak kazandırılması ile birlikte, Termal tesisler ve kaplıca havuzları kurulacağı gibi, Pozantı’yı da bu sıcak su ile, ısıtacağız. Her eve, sıcak su bağlantısı ile ısıtma sistemi getiriceğiz. Böylece Pozantı’daki hava kirliliğinin de, önüne geçmiş olacağız” diyerek müjdeyi verdi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER