1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN BÖLGE GÜVEN TAZELEDİ.

BAŞKAN BÖLGE GÜVEN TAZELEDİ.
Bu haber 26 Şubat 2018 - 8:53 'de eklendi ve 826 views kez görüntülendi.

Muhtarlardan Sakin Seçim

BAŞKAN BÖLGE GÜVEN TAZELEDİ.

Pozantı, Muhtarlar Derneği 8. Olağan Kongresi, Kredi Kefalet Kooperatifi Salonunda, 23 Şubat 2018 Cuma, öğleden sonra yapıldı.

Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, İlçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp ile, bazı bürokratlar ve siyasi parti temsilcilerinden, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, CHP ilçe Başkanı Şenol Eroğlu, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Nigar Kartal ve Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri katıldılar.

Divan Başkanlığına Sadi Kaya, Üyelikleri ise, Duran Aydın, Musa Ulu seçildiler. Saygı Durşu, İstiklal Marşı sonrası, Yönetim, Denetim Kurulu Raporları, okunarak ibra edildi.

Kaymakam Taner Tengir, yaptığı konuşmada Muhtarların, Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu, Devlet ile Millet arasında, çok önemli bir görev üstlendiklerini belirterek, her konuda kendilerinin destekçisi olmayı sürdüreceğini, ifade ederek başarılar diledi.

Daha sonra, söz alan Başkan Mehmet Bölge, gösterilen ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.Amaçlarının, mümkün olan en olumlu şartlarda, vatandaşlarla birlikte yan, yana omuz, omuza birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.Fırat Kalkanı harekatında olduğu gibi, Zeytin Dalı harekatında da, Kahraman Mehmetçiğimizin, yanlarında olma gururunu sürdürmenin, milli sorumluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Daha sonra söz alan, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Orhan Demirdelen, Cumhurbaşkanının Muhtarlar davetinde, yer alamadığının üzüntüsü dile getirdi. Muhtarların, güvenilir ve bilge insanlar olmaları gerektiğini belirterek, teşekkür etti. Orhan Demirdelen’nin konuşmasının can alıcı noktası ise, Pozantı Muhtarlar Derneğinin Kurucu ve İLK Başkanı olan, Muhtarların Duayeni Zeki Kişialı, saygı ile anarak hizmetlerinden dolayı, teşekkür etmesi oldu.

Yapılan seçimde, Başkanlığına tekrar Mehmet Bölge Seçildi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine, Orhan Demirdelen, Muzaffer Yalçın, Niyazi Körkün, Harun Yetkin, Sadi Kaya, Arif Yavuz getirildiler.

Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise, Bünyamin Ortaköylü, Mithat Kızılkan, Ergün Yaşar seçildiler. Genel Kurul bu çerçevede son bulurken, topluca yemeğe gidildi.

Fotoğraf-Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER