1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ BAŞKAN ÇAY KALÇA KEMİĞİNİ KIRDI”

“ BAŞKAN ÇAY KALÇA KEMİĞİNİ KIRDI”
Bu haber 30 Haziran 2023 - 11:46 'de eklendi ve 658 views kez görüntülendi.

Top oynarken kaza geçirdi.

“ BAŞKAN ÇAY KALÇA KEMİĞİNİ KIRDI”

Doğaya ve spora düşkünlüğü ile bilinen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Kurban Bayramında üzücü bir kaza geçirerek, kötü bir sürprizle karşılaştı.

Bayramın üçüncü günü olan, 29 Haziran 2023 Perşembe Akşamı saat 23.00 sularında, Pozantı da Hal Saha da yapmakta olduğu futbol maçında, geçirdiği bir düşüme sonucu kalça kemiğini kırdı. Bu üzücü kaza üzerine, Başkan Çay’ın birlikte top oynadığı arkadaşları, derhal 112 acil servisi arayarak ambulans isteyerek, Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Öğrendiğimize göre, burada yapılan tıbbi müdahale sonrası, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın kalça kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Başkan Çay, 30 Haziran 2023 Cuma gün sabah saatlerinde, kalça kemiği ameliyatına alınarak, cerrahi operasyon başlatıldı. Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, başına gelen bu üzücü kaza, Pozantı da kısa sürede duyuldu.  Kendisine ve Pozantı’lılara geçmiş olsun diyoruz. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER