1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Çay, personelini ödüllendirdi

Başkan Çay, personelini ödüllendirdi
Bu haber 13 Nisan 2020 - 10:06 'de eklendi ve 710 views kez görüntülendi.
Başkan Çay, personelini ödüllendirdi
Tüm dünya ile birlikte Türkiye’yi de etkisi altına alan Yeni Tip KOVİD-19 Koronavirüs sebebiyle özveriyle çalışan personeller ödüllendiriliyor.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’da koronavirüs sebebiyle gece gündüz özveriyle çalışan 43 belediye personellerini Nisan ayında alacakları maaşlarına ilave olarak 400 TL fazla özeme yaparak ödüllendireceğini açıkladı.

Belediye Başkanı Mustafa Çay bu müjdeli haberi sosyal medya hesabında şu satırlar ile paylaştı;

“Covid-19 Koronavirüsünün ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren; emekleri, özverileri, çalışkanlıkları ve aldıkları riskler ile verdiğimiz her sorumluluğu layıkıyla yerine getiren; temizlik hizmetleri, çöp ve moloz kaldırma, ilaçlama ve dezenfektan çalışması yapan, İnşaat işleri ve Vefa Destek grubunda görev yapan Pozantı Belediyesi Şirketinde görevli olup her gün çalışma yürüten toplam 43 personelimiz Belediye Başkanları olarak tarafımdan Nisan ayı maaşlarına ilave olarak 400 TL ek ödeme ile ödüllendirilmişlerdir. Allah emeklerini zayi etmesin. Hepiniz ile gurur duyuyorum kardeşlerim.” dedi
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER