1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ÇAY: “ÜRETİCİLER KALKINACAK”

BAŞKAN ÇAY: “ÜRETİCİLER KALKINACAK”
Bu haber 17 Şubat 2020 - 8:47 'de eklendi ve 661 views kez görüntülendi.

 Vali Demirtaş Başkanlığında SOGEP İmzalandı.

BAŞKAN ÇAY: “ÜRETİCİLER KALKINACAK”

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Çukurova Kalkınma Ajansı aracılığıyla desteklediği, 2019 Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında destek almaya hak kazanan projelerin sözleşmeleri, Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla imzalandı.

İMZALANDI

Valilik makam toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ile ilgili yetkililerin katıldığı toplantıda, destek almaya hak kazanan Yüreğir Belediyesinin ‘‘Yüreğir Sosyal Girişimcilik Merkezi” ile Aladağ Belediyesinin “Kuzey Adana Kalkınma Programı” projelerinin sözleşmeleri Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ile proje sahipleri arasında imzalandı.

EKONOMİYE KAZANDIRILACAK

Proje yürütücüsünün Yüreğir Belediyesi olduğu program kapsamında Yüreğir’de kurulacak olan ve toplam bütçesi 2.420.000 TL iken SOGEP destek miktarının 2.000.000 TL olduğu Sosyal Girişimcilik Merkezi’nde; sosyal girişimcilik eğitimleri, etkinlikler, ortak çalışma alanları ve yeni iş modellerinin oluşturulması ile sosyal girişimciliğin geliştirilmesi amaçlanırken; Aladağ Belediyesinin başvuru sahibi olduğu ve toplam bütçesi 2.780.000 TL iken SOGEP destek miktarının 2.500.000 TL olduğu Kuzey Adana Kalkınma Programı Projesi’nde ilçelere özgü ürünlerin ekonomiye kazandırılarak kadın istihdamını artırmaya yönelik üretim, tanıtım, pazarlama süreçlerinin hayata geçirilmesi ve turizm destinasyonu oluşturulması amaçlanmaktadır.

ADANAMIZ KALKINACAK

Vali Demirtaş toplantıda yaptığı açıklamada; ‘‘Adana’mızın böyle güzel iki projeye daha sahip olacak olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Gerçekleştirildiğinde ilimizi; sosyal girişimcilik, istihdam, üretim, tanıtım, turizm gibi birçok alanda daha da ilerleteceğini düşündüğümüz projelerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

ÇAY: “ HAYIRLI OLSUN”

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın da, katıldığı toplantı sonrası, sanal ortamdan yaptığı açıklama ise, şu şekilde oldu:

“Pozantı’mıza ve Aladağ-Feke-Karaisalı-Saimbeyli ve Tufanbeyli İlçelerimize Sosyal Gelişmeyi Destekleme Proğramı kapsamındaki Kuzey Adana Kalkınma Proğramı Projemiz hayırlı olsun. Bugün Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş Beyefendinin huzurunda, Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfü Altunsu ve 6 İlçe Belediye Başkanı olarak projemiz imzalandı. Pozantı İlçemize yeni bir üretim merkezi kazandıracak ve istihdama katkı sağlayacağız. Üreticimizin ürünlerine katma değer kazandıracağız…Hayırlı Olsun Pozantım” dedi.   (Kaynak Valilik Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER