1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ÇAY’A ERKEN DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

BAŞKAN ÇAY’A ERKEN DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ
Bu haber 02 Şubat 2020 - 15:46 'de eklendi ve 607 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ÇAY’A ERKEN DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, otoriter yapısı ile zaman- zaman personelini kırsa da, yine de en çok sevilen bir yönetici olmayı sürdürüyor.

Bunun en güzel örneği, geçtiğimiz hafta yaşandı.01 -Şubat’ın, Başkanlarının Doğum Günü olduğunu bilen belediye personeli erken bir kutlama ile, Başkan Çay’ın gönlünü kazanmasını bildiler.

01- Şubat’ın hafta sonu tatiline rastlanması nedeni ile, erkene alınan yaş gününde, Belediye Personeli kendi aralarında yaptıkları organizasyon ile, Başkan Çay’a büyük bir sürpriz yaptılar.

Meclis salonunda toplanan Belediye personeli, aralarından seçtikleri iki sözcüyü Başkan Mustafa Çay’a göndererek, kendisi ile topluca görüşmek istediklerini belirttiler. Bu ani isteği, bir anda  yorumlayamayarak  Belediye Başkanı Mustafa Çay, biraz da merakla meclis salonuna girdiğinde personeli, kendisini alkışlar eşliğinde, “İYİ DOĞDUN BAŞKANIMIZ” sloganı ve bir yaş günü pastası ile karşıladılar. Bu gönül dolu sürpriz karşısında duygularını dile getiren Başkan Mustafa  Çay, şunları söyledi:

“Bir Şubat olan Doğum Günümü, (Yarın) mesai olmadığı için, bugünden sürpriz yaparak kutlama nezaketini gösteren, güzel yürekli mesai arkadaşlarıma, sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim, bugüne kadar, acısıyla ve mutluluk ve hizmetlerle taçlandırarak, bugünlere getirdiğimiz yaşımızın, bundan sonrasını da, Rabbimin nasibi ile huzur, mutluluk ve başarı ile, yaşamak nasip olsun diyor, sevgimle kocaman yürekli kardeşlerimi öpüyorum. İyi ki Varsınız” diyerek yaş günü pastasını kesti.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bizde Başkan Çay’ın Doğum gününü kutluyor, mutlu bir yaşam diliyoruz.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER