1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Çay’dan 23 Nisan Ve Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Çay’dan 23 Nisan Ve Ramazan Ayı Mesajı
Bu haber 20 Nisan 2020 - 11:18 'de eklendi ve 676 views kez görüntülendi.

Başkan Çay’dan 23 Nisan Ve Ramazan Ayı Mesajı

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 100. Yıl Dönümü ve Mübarek Ramazan Ayını da kapsayan, bir mesaj yayınladı.

“23 Nisan 1920’de, TBMM’nin temelleri atılmış ve Milli İrade tecelli etmiştir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugünü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini de  ortaya koymuştur. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak, hayata devam etmeleri bizlerinde en büyük arzusudur. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 100. Yıl Dönümünü en içten dileklerimle kutlar, çocuklarımıza mutlu ve aydınlık yarınlar dilerim,” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Çay, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla mesajında da şu görüşlere yer verdi.”

“Müslüman âlemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazanın, tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesinin diliyorum. Ancak bu yıl, Korona Virüs nedeni ile buruk kutlayacağımız Ramazan ayı, nefsi terbiye etmenin yanı sıra, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır.

Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yanı sıra yardımlaşma ve dayanışmayı da  daha da güçlendirmeliyiz. Bu ay içerisinde Mübarek Kadir Gecesini de yaşayacağız. Bu vesile ile, Mübarek Ramazan Ayı’nın ilçemize, Ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor saygılarımı sunuyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER