1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“BAŞKAN ÇAY’DAN HİÇBİR ŞEY İSTEMİYORUM”

“BAŞKAN ÇAY’DAN HİÇBİR ŞEY İSTEMİYORUM”
Bu haber 07 Mart 2022 - 11:13 'de eklendi ve 649 views kez görüntülendi.

Muhtar Öner’den Sert Konuşma  

“BAŞKAN ÇAY’DAN HİÇBİR ŞEY İSTEMİYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ve İlçe Örgütü tarafından, Hamidiye Mahallesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen, “ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI” 5 Mart 2022 Cumartesi günü öğleden sonra yapıldı.   

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın,  Adana’daki  yoğun programları nedeni ile, gecikmeli olarak katıldığı toplantıya, Muhtarlar başta olmak üzere, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve çiftçiler üreticiler ve vatandaşlar katıldı. Samimi, iyi niyetli ve nezaket kuralları içerisinde geçen toplantı da sorunlar, öneriler ve çözümleri konusunda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ancak bu toplantı da, ayrıcalık teşkil eden iki konuşma ise, çok dikkat çekici oldu.  

ÖNER: “ EROĞLU DEĞER VERİYOR”

Bu toplantının en dikkat çeken ve en sert eleştirisini yapan ise, Kamışlı Köyü Muhtarı Mehmet Öner oldu. Ve şunları söyledi:

“Bu toplantıyı düzenleyen, CHP Pozantı İlçe Başkanı  Sayın Şenol Eroğlu ve katılım sağlayan, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a, teşekkür ediyorum. Ben, 23 yıllık Muhtarım. Dernek Başkanlığı da yaptım.  Muhtarlar olarak, vatandaşlara hizmet veriyoruz.  Yetkililerden de hizmet istiyoruz. Ancak, Pozantı ve Büyükşehir Belediyesinin kapılarında bekletiliyoruz. Biz muhtarlara değer verildiğini, Başkan Şenol Eroğlu’ndan öğrendik.  

İSTEMİYORUM

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise, bizleri azarladı. Kapısında bekletti. Ve çok kırıcı oldu. Zaten ben de, Kamışlı Köyü Muhtarı olarak, hizmet beklemiyor, kendisinden de, hiçbir bir şey beklemiyorum” şeklindeki konuşması, salondakiler tarafından da, takdir alkışları ile karşılandı.

TEŞEKKÜR

Kamışlı Köyü Muhtarı Mehmet Öner konuşmasını, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek noktaladı.

ORTAKÖYLÜ’DEN GÖNDERME

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a, üstü kapalı bir gönderme ise, Aşçıbekirli Köyü Muhtarı Bünyamin Ortaköylü’ tarafından yapıldı. Ortaköylü yaptığı konuşmanın bir bölümünde,  şunları söyledi:

“Mahallemize, çok büyük bir sosyal tesis yaptırılıyor. Öncesinde, bu tesis Pozantı’ya Kreş  ve  Öğretmen Evi olarak yapılacaktı.  Biz devreye girerek, bunu yapacak olan Kırbıyık Holding’in Sahibi,  Şahin Kırbıyık beyefendi ile görüştük. Aşçıbekirli Köyünden olup, ailesi ile birlikte bu. kuruluşun oteline tatil için giden, ancak tahlisiz bir kaza sonucu, havuzda boğularak hayatını kaybeden, minik yavrumuz Ali Kemal Gürer’in adının, Aşçıbekirli’de yaşatılması için kendisiyle  görüşmelerde bulunduk. Ve sonuçta da, merhum minik yavrumuzun adının yaşatılması için,  mahallemiz de bir sosyal tesisin inşaatına başlandı. Birisi, sanki kendisi yaptırıyormuş gibi,  bizleri yok sayarak,  buna sahiplenmek istedi. Ancak herkes, bu sosyal tesisi kimin, hangi gelişmelerden sonra yaptırmaya başladığını, çok iyi biliyor” dedi. Aşçıbekirli Köyü Muhtarı Bünyamin Ortaköylünün konuşması da, katılımcıların  alkışlarıyla  karşılık buldu. ( Özel Haber: Tamer Ünal)    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER