1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ÇAY’DAN İŞÇİ KIYIMINA TEPKİ

BAŞKAN ÇAY’DAN İŞÇİ KIYIMINA TEPKİ
Bu haber 04 Kasım 2019 - 8:52 'de eklendi ve 617 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ÇAY’DAN İŞÇİ KIYIMINA TEPKİ

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından, işten çıkarılan işçiler için, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, tepkisini sosyal medya hesabından göstererek özetle şunları söyledi:

 

“Dün akşamdan itibaren, Adana Büyükşehir Belediyesinde yine kıyım var. Evine ekmek götürmek için, zaman mefhumu gözetmeksizin sokak süpüren, çöp toplayan, park ve bahçe de kazma kürek çalışan kardeşlerimizden, yine yüzlercesi bir telefon açılarak, işten çıkartıldıklarını öğrendiler. Vicdan ve merhamet, asıl olanlara yakışırdı. Oysa ki, çocukları okulda okuyan, kış gelmiş, yakacak derdi olan, hele bir de evi kira olan, bunca mazlumun ahı, sizi oldurmayacaktır emin olun. Yüzlerce evde, bugün gözyaşı, acı ve yarının kaygısı var. Adaletli olmak, asaletli kalmaktır. Bu yanlışın sonu gelmedikçe, bizde susmayacağız. Ekmekle savaşanlar, ekmekle ödeşirler.” Diyerek tepkisini ortaya koydu. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, kısa bir süre önce, yine Adana Büyükşehir Belediyesinin yüzlerce işçiyi işten çıkarmalarına tepki göstermişti. 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER