1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Çelikcan mahallerde Vatandaşla buluştu.

Başkan Çelikcan mahallerde  Vatandaşla buluştu.
Bu haber 27 Şubat 2017 - 8:18 'de eklendi ve 935 views kez görüntülendi.

 

 Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğirli’lerle  bir araya gelmeye devam ediyor. Belediyenin alt ve üst yapı çalışmalarını  Yüreğirli vatandaşlara anlatan  Başkan Çelikcan ”Kalıcı siyasi istikrar, güçlü yönetim ve güçlü Türkiye için 16 Nisan’da yapılacak referandumda evet demeliyiz.” dedi.

YÜREĞİR BELEDİYESİ VATANDAŞININ YANINDA
Agzıbüyük Mahallesi’nde çadırları yanan aileleri de ziyaret eden Başkan Çelikcan ” Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerimizden gelip tarlalarda çalışan mevsimlik tarım işçilerimizin kaldığı çadırların yandığını duyar duymaz ekiplerimizi bölgeye sevk ettik. Yüreğir Kaymakamlığı, AFAD ve Yüreğir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağduriyetini giderme yoluna gittik. Ben de ziyaret edip olayı yerinde görmek istedim. Devletimiz her zaman vatandaşlarımızın yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir.

YÜREĞİR’İN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Yapılan hizmetlerle Yüreğir’in çehresinin değiştiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ”Merkezi hükümetimizle işbirliği yaparak birçok kalıcı hizmeti Yüreğir’e kazandırdık. Yapılan kamu yatırımları ve özel sektör yatırımları ile ilçemiz cazibe merkezi oldu. Bütün yatırımcılar yönünü Yüreğir’e çevirmiştir.

GÜÇLÜ MECLİS GÜÇLÜ TÜRKİYE

Yüreğir’e bağlı Düzce, Çotlu, Kütüklü, Esenler, Yahşiler, Herekli, Büyükkapılı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan yapılacak referandum sonucunda evet çıkmasıyla devletin gerçek sahibinin millet olacağını belirterek ”Yasa teklifleri milletvekilleri tarafından verilecek. Milletvekilleri halkın içerisinde temas halinde olacakları için, vatandaşlarımızın beklentileri kanunlara daha fazla yansıyacaktır. Güçlü meclis, güçlü temsil olacaktır.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER