1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ÇELİKCAN ÖMER ÇELİK’E TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN ÇELİKCAN ÖMER ÇELİK’E TEŞEKKÜR ETTİ
Bu haber 24 Temmuz 2017 - 10:51 'de eklendi ve 1.000 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ÇELİKCAN ÖMER ÇELİK’E TEŞEKKÜR ETTİ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Belediyesi’ni ziyaret eden AB Bakanı Ömer Çelik’e 15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim Tarih ve Kültür Kompleksi içerisinde açılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı Tablosu’nu hediye etti. 15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim Tarih ve Kültür Kompleksi açılışına katılan başta AB Bakanı olmak Ömer Çelik olmak üzere Adana protokolü ve tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Bu anlamlı tablo için Başkan Çelikcan’a teşekkür eden AB Bakanı Ömer Çelik ”Tarihin en karanlık günlerinden biri olan 15 Temmuz’da Türk Milleti tarihin en önemli direnişlerinden birini sergilemiştir. Bu hain kalkışma Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın kararlı duruşu, milletimizin feraset ve basireti önlenmiştir.

Geçtiğimiz hafta sonu açılışı Ömer Çelik tarafından yapılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı Tablosu’nun kültürevlerinde hazırlandığını belirten Başkan Çelikcan hazırlanan anıtta o gece hainlere geçit vermeyen 249 şehidin aziz hatıralarını yaşatmak ve karanlık geceyi inançları ile aydınlığa ulaştıran gazilerimize şükranlarımızın ifadesi olduğunu belirtti.

15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim Tarih ve Kültür Kompleksi ile Şehitler Anıtı’nın bir bütünlük sağladığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ”Anıtta, gökyüzüne uzanan 15 krom silindir form, Vatan Millet, Milli İrade, Demokrasi, Bağımsızlık, İnsan Hak ve Hürriyetleri ile var olan tek devlet kavramının alt değerlerini, en tepede bulunan Türk Bayrağı ise farklı dil, din ve etnik yapının zenginleştirdiği Türk Milleti’nin ortak değeri Tek Bayrak ilkemizi betimlerken, üç boyutlu kadın figürü ile birlikte silindir krom formlara dayanak olan insan figürleri aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi anlatmaktadır. Gölge halindeki insan figürleri ise isimsiz 15 Temmuz Destanı Kahramanları’nın tümüne ithaf edilmiştir.” diyerek şehitlerimizin aziz hatıralarını gelecek nesillere aktaracaklarını vatanı, bayrağı, milleti, ezanı için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin bu kahramanlıklarını ölümsüzleştirdiklerini belirtti.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Belediyesi’ni ziyaret eden Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik’e Kültürevlerinde hazırlanan ’15 Temmuz Şehitler Anıtı Tablosu’nu takdim etti. Bakan Çelik’e belediyeyi ziyaretinde Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer eşlik etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER