1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ÇİĞDEM: “ POZANTI HALKI İLE BİRLİKTE GİDEREK BÜYÜYORUZ”

BAŞKAN ÇİĞDEM: “ POZANTI HALKI İLE BİRLİKTE GİDEREK BÜYÜYORUZ”
Bu haber 20 Kasım 2023 - 11:22 'de eklendi ve 234 views kez görüntülendi.

Taşıyıcılar kooperatifi Yönetiminden Yerel Basına Ziyaret

BAŞKAN ÇİĞDEM: “ POZANTI HALKI İLE BİRLİKTE GİDEREK BÜYÜYORUZ” 

Pozantı ekonomisinin can damarı niteliğini taşıyan, S.S. Pozantı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Çiğdem, Yönetim Kurulu Üyelerinden Eren Pehlivan, Lojistik Müdürü Cumali Çay ile birlikte, Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundular. Diğer Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Avcu, Sinan Aydın, Hüseyin Bülbül, Pozantı dışında oldukları için bu ziyarette yer alamadılar.

BİLGİ VERDİLER

Kooperatif Başkanı Mehmet Çiğdem ve beraberindekiler, İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’a yaptıkları ortak açıklamada, Kooperatifin işleyişi ve gelişimi ile ilgili bilgi vererek şunları söylediler:

YÜKÜ KALMADI

“Kooperatifimizi önceki yönetiminden devir aldıktan sonra, Pozantı’lıların desteği başta olmak üzere, üyelerimiz ve yönetim kurulumuzla birlikte, çok koordineli bir çalışma yürüttük. Bunun da karşılığını gördük. Kooperatifimizin artık hiçbir mali yükü kalmamış olup, diğer hedeflerimize odaklanamaya başladık.

İNDİRİMLİ AKARYAKIT

Kooperatifimizin en önemli kuruluşlarından birisi olan Demir Petrol aracılığı ile, üyelerimize  ve diğer müşterilerimize, kaliteli ve piyasa değerinden daha ucuz akaryakıt temini konusunda, geçtiğimiz günlerde önemli bir adım daha attık. 

Ülkemizin en tanınmış akaryakıt tedarikçilerinden biri olan “AYTEMİZ PETROL” ile yürüttüğümüz ortak çalışmalar sonrasında, anlaşmayı yenilediğimiz gibi motorinde önemli bir fiyat indirimi sağladık.

Piyasada 38.60 Kuruştan satılan motorinin, kooperatifimizin bünyesinde yer alan DEMİR PETROL’ de 35.99 kuruştan satışını sağladık. Peşin alıp, peşin satış yapıyoruz. D/750 Karayolu üzerinde bulunan DEMİR PETROL’ün, akaryakıt satış fiyatları, levhalar ile de gelip geçenlerin dikkatini çok büyük ölçüde çekiyor. Üyelerimizin dışında da, çok önemli müşteri potansiyelimiz giderek artıyor.  Bundan bazı petrol istasyonları rahatsız olsa da, sonuçta yaptığımız iş ticarettir. Bizim kimsenin ne işinde, ne aşında, asla gözümüz yoktur. ” dedi.  

BİRLİKTE GÜÇLENİYORUZ

 İkinci dönem seçilişinin üçüncü yılında, Pozantı Halkı başta olmak üzere üyeler ve yönetim kurulu ile birlikte, her geçen gün giderek güçlendiklerini söyleyen, S.S. Pozantı Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Çiğdem açıklamalarına şöyle devam etti:

“Kooperatifimizin Pozantı ekonomisine olan katkısını artırarak devam ettirebilmek için, yeni hedefler belirledik.  Bu gelişmelerle de ilgili olarak , bir süre sonra İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih Karamahmut ile de, istişarede bulunarak kendilerinin görüşlerini ve desteğini alacağımıza inanıyoruz” dedi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER