1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ‘DAN KAYMAKAMA FORMA

BAŞKAN ‘DAN KAYMAKAMA FORMA
Bu haber 25 Eylül 2017 - 10:12 'de eklendi ve 853 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ‘DAN KAYMAKAMA FORMA

Adana 1. Amatör kümede mücadele edecek olan, ve renklerini Pozantı’nın yeşil ormanları ile karlı dağların renginden alan, Pozantı Spor 30 Eylül 2017 Cumartesi gün, kendi sahasında yapacağı, Kuzey Adana karşılaşmasına da iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Kulüp Başkanlığını yapan iş adamlarından Selahattin Ünal, yeni sezonla ilgili olarak şunları söyledi:

“ En büyük hedefimiz Pozantı Sporun ligi birinci sırada bitirmesidir. Bu konuda, gerek antrenörümüz gerekse de futbolcularımız moralleri yüksek ve heyecanlılar. Bunu geçtiğimiz hafta yaptığımız ve 2-1 galip geldiğimiz Yüreğir Spor maçında yaşadık. Benim Pozantı’lı hemşerilerime çağrım bizi gerek sahamızda gerekse de deplasmanda yapacağımız maçlarda yalnız bırakmasınlar dedi”

KAYMAKAMA FORMA

Pozantı Spor Kulüp Başkanı Selahattin Ünal, yeni sezon dolayısıyla büyük desteklerini gördükleri Kaymakam Taner Tengir’e de teşekkür ederek kendisine adı yazılı bir Pozantı Spor Formasını hediye etti.

Kaymakam Taner Tengir, Pozantı Sporun mücadelesinde başarılı olacağına inandığını kendisinin de üzerine düşen her görevi yapamaya hazır olduğunu belirterek Kulüp Başkanı Selahattin Ünal’a forma hediyesinden dolayı teşekkür etti.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER