1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN EROĞLU: “ POZANTI CADDELERİ SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR.”

BAŞKAN EROĞLU: “ POZANTI CADDELERİ  SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR.”
Bu haber 24 Temmuz 2023 - 9:37 'de eklendi ve 364 views kez görüntülendi.

Büyükşehir Başkanı Karalar’dan  Asfalt ve Su Hamlesi:

BAŞKAN EROĞLU: “ POZANTI CADDELERİ  SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR.”  

Adana Büyükşehir Belediyesinin başlattığı sıcak asfalt döşeme ve satıh kaplama çalışmalarında Pozantı da önemli bir yer alıyor.

Büyükşehir Belediyesinin, Pozantı ile ilgili yaptığı proje ve çalışmalarının takipçisi ise, Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu oluyor. Gelişmelerle de  ilgili olarak,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı sıkça bilgilendiriyor.

Başkan Şenol Eroğlu, devam etmekte olan çalışmalarla ilgili olarak, Gazetemiz Yazıişleri  Müdürü Hayriye Eroğlu ile yaptığı söyleşide, aşağıdaki açıklamalara yer verdi:

SICAK ASFALT

“Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü Ekipleri, Pozantı’nın üç mahallesinde satıh kaplama ve sıcak asfalt döşenmesi çalışmalarını devam ettiriyorlar.

Akçatekir Mahallesinde, yıllardır girilemeyen ana sokakların sıcak asfalt döşenmesi devam ediyor. Aynı şekilde, EskiKonacık Mahallesi Çayır Yaylası Mevkiinde yaylacıların ve mahalle sakinlerinin oturduğu,  4.5 Kilometrelik ana sokaklarda da yollar yapılıyor olup, bitme aşamasına gelmiştir.   

TEŞEKKÜR

Kamışlı, Hamdiye ve Çamlıbel Mahallerimizi, Aladağ’a ve Karaisalı’ya bağlayan yolun iki köprüsü satıh kaplama ve  asfalt döşenme çalışmaları, tamamlanmak üzeredir.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, Pozantı’mızın diğer mahalle ve ana yollarının da asfalt döşenmesi ve satıh kaplama çalışmalarının, bu yaz bitirileceğini söyledi.

Sayın Başkanımızın İlçemize karşı gösterdiği bu hassasiyetinden dolayı, şahsım ve Pozantı Halkı adına teşekkür ediyorum. 

DOĞALGAZ

 AKSAGAZ Firmasının yapmakta olduğu ve yaklaşık 10 aydan beri Pozantı’nın cefası haline gelen, doğalgaz boru döşeme çalışmalarının bittiğini belirten CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, bu konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“ Doğalgaz çalışmaları nedeniyle  vatandaşlarımız, sıkıntı çektiğini çok iyi biliyoruz.  Ancak yetkili firma, Büyükşehir Belediyemize iş teslimi yapamadığından dolayı,  gaz kaçağı kontrolü yapılamadığı için, sıcak asfalt döşemesi yapamadık.

Geçtiğimiz hafta sonundan itibaren, Atatürk Caddesi üzerinde  A-101 önünden başlayarak, Atatürk Anıtına kadar olan bölümüne, sıcak asfalt döşenmesi çalışmalarına başlanmıştır. Kaldırım düzenlenmesi de, bu çalışmalar içerisinde yer almakta olup, en kısa zamanda bitirilecektir.

SU İSHALE HATTI

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesinde, geçen hafta yer alan haberde,  Gökbez Mahallesinin  depo, maslak, ishale hattı,  çalışmalarının  tamamlanmak üzere olduğunu, kamuoyu ile paylaşmıştım. Diğer Mahallerimiz de  su ishale hattı olmayan  projeler de,  ilgili müteahhittin  iş kapsamına alınmış olup, çalışmalar başlatılacaktır.  Burada oturan vatandaşlarımız merak etmesinler. Gökbez, Kamışlı Güzelardıç Mevkii, Dağdibi, Yukarıbelemedik, Gökbez Mahallesi Yelgirmez Mevkii, Fındıklı Mahallesi Sandıklı Mevkii, Yenikonacık Kırıntı ve Bozkır mevkileri, Zafer Mahallesi İnönü Caddesi, Kamışlı Yukarıyirikler Mevkii, Akçatekir 52 Ceviz ve Şıhlı Mevkileri, Fındıklı Sandıklı Mevki Gökbez -Armutoluğu Mevkii,  Eskikoncık Çayır Yayalarının da,  bu yıl içerisinde su ishale hattı çalışmaları bitirilecektir. Her hangi bir  tereddütte kapılmasınlar”  dedi.

TERFİ İSTASYONU

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, su dağıtım hattı güçlendirme çalışmalarıyla ilgili olarak da, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımız dan büyük ölçüde su talebi gelmektedir. Böylesi hassas bir konuyu, önceden tespit eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, Şeker Pınarında  geçen yıl Pozantı’nın ve Alpu Mahallerinin sularını güçlendirmek için, temelini atmış olduğu Şeker Pınarındaki su terfi istasyonu tamamlanmak üzeredir. 

AÇILIŞ

Şeker Pınarının su gözündeki terfi istasyonu havuzuna, su boşaltım deneme çalışmaları başlatılmıştır.  Açılışını, Pozantı Halkımızın katılımı ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, bizzat yapacaktır.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, hizmet konusunda hiçbir siyasi ayrım yapmamaktadır. Pozantı’lı hemşerilerimiz bundan son derece emin olsunlar. Kendisi zaten Pozantı’ya geldiğinde de, İlçe Halkımızla  görüş alışverişinde bulunacaktır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER