DOLAR38,0202% 0.08
EURO41,3467% -0.41
STERLIN49,4555% -0.29
FRANG43,0683% -0.05
ALTIN3.678,12% -0,67
BITCOIN84.030,54-0.509
Hayriye EroğluTÜM YAZILARI

BAŞKAN EROĞLU: “YEREL SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ”

Yayınlanma Tarihi :
BAŞKAN EROĞLU: “YEREL SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ”

CHP’de Delege Seçimleri Yapıldı.  

BAŞKAN EROĞLU: “YEREL SEÇİMLERDE İDDİALIYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezince, İlçe ve İl Kongreleri ile, Genel Kurultay takviminin açıklanması sonrası, örgütlerde  mahalle delege seçimleri başlatıldı.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, 05 Ağustos 2023 tarihinden itibaren başlayacak olan İlçe Kongrelerinin ilk hazırlığı olarak, Pozantı örgütünün mahalle delege seçimlerinin tamamlandığını belirterek 52 delegenin seçildiğini söyledi.

SÜRE

Başkan Eroğlu,  yasal  bekleme sürenin bitimi sonrası, sonuçların İl Örgütüne  teslim edileceğini belirtti. Delege seçimlerinin yenilenmesinin, partiye önemli bir hareketlilik kazandırdığını da ifade ederek, şunları söyledi:

“Bir hafta öncesinden sanal ortam aracılığı ile ilan edildiği gibi, delege seçimlerimiz geçtiğimiz hafta 08 – 09 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapıldı. Böylece, 52 delegemizden bazıları yenilenerek kan tazelemesi de yapıldı. Bu yenilenme örgütümüze heyecan ve coşku da getirmiş oldu. Seçilen delegelerimiz, yapılacak olan Pozantı İlçe Kongresinde oy kullanacak olan partililerimiz olup, bunlar arasından İlçe  Başkanı ve İl delegasyonu seçimi de yapılacaktır.” Dedi.    

SANDIK KONULDU

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, delege seçimleri ile ilgili olarak açıklamasına aşağıdaki şekilde devam etti:

“ Mahalle delege seçimlerimizde,  Akçatekir, Aşağıbelemedik, Yenikonacık, Eskikonacık, Zafer, Kurtuluş  İstiklal, Cumhuriyet,  Gökbez ve Hamidiye Mahallemizde  örgüt mensuplarımız,  sandıklarda bizzat oy kullanmak sureti ile, mahalle  delegelerini belirlediler.

UZLAŞMA

Diğer mahallerimize de ise, üyelerimizle bizzat görüşülerek, uzlaşma yoluyla delege seçimlerimizi gerçekleştirdik.

Büyük bir olgunluk ve heyecan içerisinde oylarını kullanan üyelerimize ve  aday olarak yarışan arkadaşlarımıza,  seçimlerde görev alan ilçe yöneticilerimize,  gözlemci olarak  Adana’dan gelen İl Saymanımız Sayın  Edip Gedik’e ve Gençlik Kolları İl Başkanımız Sayın  Mete Çelebi’ye  teşekkür ediyor, seçilen  arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

KONGRE

Saygı değer partililerimizin de bildiği gibi, Pozantı İlçe Kongremiz  Ağustos Ayı içerisinde yapılacaktır. Daha sonra da,  sıra İl Kongremize gelecektir. Hepimizin bildiği gibi, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin en büyük siyasi örgütü ve ailesidir.  Mahalle delege seçimleri sonrası, yapılacak olan İlçe ve İl Kongrelerindeki yaşayacağımız  heyecan, Genel Kurultaya da yansıyacak olup, sonucunda yerel seçimlere büyük bir coşku  içerisinde gideceğimize ve başarılı olacağımıza  inanıyor, hepinize sevgi  ve saygılarımı sunuyorum” dedi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)