1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN’ KILIÇKAYA GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN’ KILIÇKAYA GÜVEN TAZELEDİ
Bu haber 05 Mart 2018 - 8:54 'de eklendi ve 3.005 views kez görüntülendi.

BAŞKAN’ KILIÇKAYA GÜVEN TAZELEDİ

Sınırlı Sorumlu Akçatekir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu, 01.03.2018 Cuma gün yapıldı. Başkan Mehmet Kılıçkaya’nın, güven tazelediği ve Bakanlık temsilcilerinin gözetiminde yapılan ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirilen, Genel Kurula

1. Bölge Birliği Başkanı Muhammet Yalçın, 1. Bölge Birliği Başkan Vekili Bahtiyar Namlı, 1. Bölge Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Şahin, 1. Bölge Birliği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim İkidağ, Adana Toroslar E.K.K.K Başkanı Hacı Ahmet Göçer, E.K.K.K. Başkanı Zamir Kalas. K.K.K Başkanı Mustafa Adanık, Pozantı Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin, Pozantı Halk Bankası Müdürü Mustafa Akti, Pozantı MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Pozantı Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Bölge, Pozantı Kamyoncular Kooperatif Başkanı Özgür Gören ve diğer misafirler ve üyeler katıldılar. Açılış konuşmasını yapan Mehmet Kılınçkaya, katılımcılara üyelere ve misafirlere teşekkür etti.

Ortak teklif ile, Divan Başkanlığına Muhammet Yalçın, Divan Üyeliklerine Bahtiyar Namlı ve Mehmet Şahin, oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurullarının, Faaliyet Raporları okunarak ayrı, ayrı ibra edildi. Önümüzdeki üç yıl için, taslak bütçe görüşülerek kabul edildi. Kooperatifler yayası gereğince, bu seçimin üç yıl süre ile, geçerli olması kabul edildi.

Tek liste halinde sunulan, Yönetim Kurulu Üyeliklerine üç yıl için geçerli olmak üzere, Başkanlığına yine, Mehmet Kılıçkaya, Üyeliklere Arif Avcu, Mehmet Çiftçi ve Ahmet Fıldırat Asil üyeliklere seçildiler.Toplantı daha sonra, Dilek ve Temennilerle sona erdi. Kılınçkaya yaptığı konuşmada tekrar teşekkür etti.

Haber Suat Hayri AKARÇAY

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER