1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN KOCAİSPİR: “SPOR SAĞLIKTIR”

BAŞKAN KOCAİSPİR: “SPOR SAĞLIKTIR”
Bu haber 29 Temmuz 2019 - 8:28 'de eklendi ve 563 views kez görüntülendi.

YÜREĞİR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULUNA YOĞUN İLGİ

BAŞKAN KOCAİSPİR: “SPOR SAĞLIKTIR”

Yüreğir Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri amacıyla başlatılan Yaz Spor Okulları, bu yıl dayoğun katılımla devam ediyor. Yaz Spor Okullarında, futboldan
badmintona, voleyboldan güreşe, tekvandodan tenise kadar 9 branşta yaklaşık 3 bin çocuk ücretsiz spor eğitimi alıyor. Ayrıca çocuklar sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yönelerek, hem fiziksel ve mental yönden gelişiyor hem de enerjik ve eğlenceli zaman geçirerek spor yeteneklerini keşfediyorlar.Çocuklar betturkey boş zamanlarını en faydalı
şekilde değerlendiriyor.

Yaz Spor Okulları 7-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olarak 24 Haziran’da başladı. Yüreğir genelinde belediyenin spor tesisleri,kültürevleri spor salonları ve okul salonları olmak üzere yaklaşık 45 noktada devam eden ücretsiz spor eğitimleri beden eğitimi öğretmenleri, antrenörler ve uzmanlar tarafından veriliyor.

Çocukların ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasında sporun önemine değinen Yüreğir Belediye Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yaz Spor Okullarımızda çocuklarımız zamanını en iyi şekilde değerlendiriyor, aynı zamanda uzman antrenörlerimizden kurs alıyorlar. Yaz Spor Okulumuza gelen bütün çocuklarımızın malzemelerini de ücretsiz veriyoruz. Sporla meşgul olan çocuklarımız sokağın olumsuz etkilerinden uzak kalıyorlar.

Spor sağlıktır, spor yapan çocuklar hem sağlıklı hem ahlaklı olurlar. Biz de bu okullarımızla çocuklarımızın gelişimine katkı sağlıyor, sosyal birey olmaları için gayret gösteriyoruz. Amacımız bütün çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayıp, aynı zamanda, yetenekli gençlerimizi keşfederek onların önünü açmaktır.” şeklinde konuştu.

Bursa mutlu son masaj

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER