1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Mehmet Ay; “Seçimi Türkiye kazandı”

Başkan Mehmet Ay; “Seçimi Türkiye kazandı”
Bu haber 08 Haziran 2023 - 10:03 'de eklendi ve 381 views kez görüntülendi.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhur İttifakı ortakları il başkanlarını ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’ndeki destekleri için teşekkür etti. 

Başkan Mehmet Ay, ilk ziyaretini MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ile yönetim kurulu üyelerine yaptı. Ardından sırasıyla BBP Adana İl Başkanı Ahmet Şahin, Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk ve HÜDAPAR Adana İl Başkanı Salih Demir ve yönetimini ziyaret etti.

Başkan Mehmet Ay’a başkan yardımcıları İsa Bozkurt, Orçun Sarıgül, Mustafa Sercan Delice, Cihan Atmaca ve Fatih Balıkçı da eşlik.

TÜRKİYE KAZANDI 
Seçimlerin kaybedeninin olmadığını ifade eden Başkan Mehmet Ay, “Seçimleri Türkiye kazandı. Aziz milletimiz kazandı.Bundan sonra yine Adana’mız için Türkiye’miz için, aziz milletimiz için Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER