1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan MUSTAFA ÇAY: “ ASILSIZ AİLEVİ İTHAMLAR ŞEREFSİZLİKTİR”

Başkan MUSTAFA ÇAY: “ ASILSIZ AİLEVİ İTHAMLAR ŞEREFSİZLİKTİR”
Bu haber 26 Ağustos 2019 - 10:13 'de eklendi ve 727 views kez görüntülendi.

Başkan MUSTAFA ÇAY:

“ ASILSIZ AİLEVİ İTHAMLAR
ŞEREFSİZLİKTİR”

Siyasetteki dengeler, oylarla değişebilir.Bu,politikanın doğasında vardır. Ancak,bu dengeleri siyasetin dışına taşan, bir takım çirkin ve asılsız ithamlarla,değiştirmek isteyenler,dedikodu üretenler, geçmişte yaşandığı gibi, günümüzde de,kendi çirkin düşüncelerinin bataklığında,boğulmaya mahkumdurlar.

İSYAN ETTİ.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın eşi, Gülşen Çay ve aynı partili bir başka siyasetçinin eşi ile, ilgili olarak çıkarılan ancak, ispat edilemeyen asılsız söylemler sonunda,Başkan Mustafa Çay isyan etti.Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak,kulislerde aylardan beri konuşulmakta olan, iki siyasetçinin eşlerinin bankamatikçi olup olmadığı, söylentilerinin, birinci muhatabı olan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’la görüşüp, haberleştirerek kamuoyuyla paylaşıyoruz

ÜNAL’A AÇIKLAMA

Belediye Başkanı Mustafa Çay, Sanal ortamında yaptığı açıklamalar sonrası, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal ile yaptığı söyleşide, duyduğu büyük üzüntü ve öfkeyi dile getirdi.
Siyasetin boyutlarının, bu kadar çirkinleştirilmesine, artık tahammül edemediğini belirtti. Üstüne basa- basa “ Böylesi, iğrenç dedikoduları, ispat etmeyen, şerefsizdir. Ben, bu söylentilerin asılsız olduğunu, belgelerle kamuoyuna açıklıyorum. Aksini ispat etmeyenleri, kamuoyunun vicdanına ve Allah’a havale ediyorum” diyerek şu açıklamayı yaptı:

RESMİ BELGE

“Özellikle, Yerel Seçimler sonrasında Belediye Başkanlıklarında, değişiklik yaşanması sonrası, birilerinin algı yaratmaya yönelik, dedikodu üreterek değerli eşim ve hayat arkadaşım, Gülşen Çay hanımefendinin, Bankamatikçi olarak maaş aldığı yönündeki, alçakça ithamlara ve dedikodulara cevap vermenin, zaruret arz eder hale gelmesi neticesinde, ekte sunduğum resmî belgeden de anlaşılacağa üzere, eşim evlenmiş olduğumuz 1987 yılından bu güne kadar, hiç bir kurum ve kuruluşta, sigortalı çalışmamış olup, evinin hanımı olmuştur.
Alçakça ve şerefsizce yapılan, itham ve karalama kampanyasına, bugüne kadar olduğu gibi, bugünde alnımızın akıyla ve Şerefimizle cevap veriyoruz. Bu iftirayı atanları, kendi vicdanlarına ve Allah’a havale ediyoruz. Saygılarımla..” ( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER