1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Mustafa Çay: Encümen Üyesi

Başkan Mustafa Çay: Encümen Üyesi
Bu haber 03 Haziran 2019 - 10:46 'de eklendi ve 778 views kez görüntülendi.

Başkan Mustafa Çay
Encümen Üyesi

Çukurova Belediyeler Birliğinin Genel Kurulu, geçen hafta yapıldı. Yeni dönem Birlik Başkanı, Encümen Üyeleri, Katip Üyeler, Başkan Vekillikleri ve Komisyon Üyeleri için seçim yapıldı.
Çukurova Belediyeler Birliği Başkanlığına, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara getirildi.
Yönetim Kurulu Encümen Üyeliklerine ise Adana’dan, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, seçilen başkanlar oldular. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Çukurova Belediyeler Birliğinde de, etkili olacağı, yapılan ilk toplantı da belli oldu.Hitabet ve ikna kabiliyeti ile, ön plana çıkan Mustafa Çay’ın, Çukurova Belediyeler Birliğinin toplantılarında, görüş ve önerileri ile, yol gösterici olacağı bekleniyor.( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER