1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’DAN BASIN BAYRAMI KUTLAMASI

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’DAN BASIN BAYRAMI KUTLAMASI
Bu haber 30 Temmuz 2018 - 12:39 'de eklendi ve 688 views kez görüntülendi.

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’DAN BASIN BAYRAMI KUTLAMASI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Türk Basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü ile ilgili olarak, 24 Temmuz´da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle aşağıdaki görüşlere yer vererek şu açıklamayı yaptı:

“24 Temmuz Basın Bayramı kutlu olsun. Adana merkez ve Pozantı ilçemizde çok zor şartlarda görev yaparak, kamunun haber alma hakkını, hiçbir çıkar ve amaca hizmet etmeden yerine getirme gayreti içerisinden olan bütün basın emekçilerinin bayramı kutlu olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, 110. yıl dönümünde bütün gazetecilerin ve basın kuruluşlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, görevlerinde kolaylık ve başarılar diliyorum. Ulusal ve yerel baz da hizmet veren, kişiliğini bozmadan ilkeli yayıncılığa devam eden tüm dost ve arkadaşlarıma da sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İlkesiz ve şantajla bu kutsal mesleği lekeleyenleri de vicdanlarına ve Allah’a havale ediyorum.” Dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER