1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ÖZHASEKİ, YÜREĞİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÖZHASEKİ, YÜREĞİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 07 Mart 2022 - 11:08 'de eklendi ve 374 views kez görüntülendi.

BAŞKAN ÖZHASEKİ, YÜREĞİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Adana temasları kapsamında Yüreğir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile bir araya geldi.

Bir dizi programa katılmak üzere Adana’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ile birlikte Yüreğir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Özhaseki ve beraberindeki heyeti kapıda karşılayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ziyaret dolayısıyla yaptığı konuşmada, Başkan Özhaseki’yi Yüreğir’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yüreğir Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili brifing veren Başkan Kocaispir, Yüreğir için, Adana için gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

Brifing ardından söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise tüm projelerin destekçisi olduklarını ve Yüreğir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Ziyarette; AK Parti Adana Milletvekilleri Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru ve AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay hazır bulundu. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER