1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN SONER ÇETİN HASTALARA MORAL VERDİ

BAŞKAN SONER ÇETİN HASTALARA MORAL VERDİ
Bu haber 21 Ocak 2019 - 8:14 'de eklendi ve 700 views kez görüntülendi.

BAŞKAN SONER ÇETİN HASTALARA MORAL VERDİ

BAŞKAN ÇETİN HASTANELERİ ZİYARET ETTİ KARANFİL DAĞITTI

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, 5 yıldır aralıksız sürdürdüğü çalışmalarını, halkın arasında sürdürüyor. Başkan Çetin, ilçe sınırlarında bulunan özel hastaneleri ziyaret ederek, hastalarla sohbet etti ve karanfil dağıttı. Başkan Çetin, sağlık personelleri ile de sohbet etti.

Medline, Sezar, Dermancan hastanelerinde, sağlık çalışanlarını ve hastanede yatan hastaları ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hastalara moral verirken, yakınlarına da karanfil takdim etti. Sağlık çalışanlarıyla da bir süre sohbet eden Başkan Çetin, hastaların ve hastane çalışanlarının ilçeye yönelik istek ve taleplerini de dinledi.

Halkın arasından çıkmayan ve sabahın erken saatlerinde yaptığı ziyaretleri aralıksız devam ettiren Başkan Soner Çetin, hastalara moral vermek ve sağlık çalışanlarının sorunlarını dinlemek için gerçekleştirdiği ziyarette, 5 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden de söz etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER