1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Sözlü oyunu kullandı

Başkan Sözlü oyunu kullandı
Bu haber 18 Nisan 2017 - 15:03 'de eklendi ve 928 views kez görüntülendi.

Başkan Sözlü oyunu kullandı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, eşi Zeynep Sözlü ve kızı Birgül Asena Sözlü’yle birlikte, Anayasa Değişikliği Referandumu halk oylaması için Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi 1104 nolu sandıkta oyunu kullandı.

“HUZURLU BİR TÜRKİYE ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ”

Sandık görevlilerinin elini tek tek sıkıp sandık başına geçen Başkan Sözlü, çıkışta gazetecilere verdiği demeçte demokrasilerde seçimlerin önemine değinerek, “Ülkemiz açısından hukukun yerleştiği, halkın tercihlerini yaparken de birbirlerinin tercihlerine saygı duyduğu kamplaşmanın olmadığı, sandıklar açıldıktan sonra da huzur ve barış ikliminin olduğu bir Adana ve Türkiye öncelikle hedefimiz” dedi.

“SONUÇ NE OLURSA OLSUN HOŞGÖRÜ DAİM OLSUN”

İngiltere’nin arkaya arkaya iki referandum yaptığını ve bunlardan birinin evet diğerinin hayır çıktığına dikkat çeken Başkan Sözlü, “İngiltere İrlanda’nın bağımsızlığını ve Avrupa Birliği’nden çıkışı oyladılar. Birisi kıl payı ret edilirken diğerini kabul ettiler. Kutuplaşmadan ülke yoluna devam etti. Bizim de böyle verimli hoşgörülü, demokratik ortamın yeşerdiği, geliştiği ve bunun gözle görüldüğü bir sonuç istiyoruz. Akşam da sandıklar açıldıktan sonra sonuç ne olursa olsun insanlarımızın birbirlerine hoşgörülü olsun. Memleketimiz için güzelliklere vesile olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Sözlü, oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet ederken onların öz çekim isteklerini de kırmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER