1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Uludağ,” Çocuklarımıza hayvan ve doğa sevgisini aşılamalıyız”

Başkan Uludağ,” Çocuklarımıza hayvan ve doğa sevgisini aşılamalıyız”
Bu haber 08 Ekim 2018 - 10:55 'de eklendi ve 619 views kez görüntülendi.

Sarıçam Belediyesinden 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği

Başkan Uludağ,” Çocuklarımıza hayvan ve doğa sevgisini aşılamalıyız”

4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Günü nedeniyle Sarıçam Belediyesi tarafından İlçede bulunan Anaokulları ziyaret edilerek “Hayvan Sevgisini” aşılama adına bilgiler verildi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, hayvanların korunması ve sevilmesine dikkat çekmek amacıyla böyle etkinlik düzenlendiklerini belirterek,”Hayvanları sevelim ve koruyalım. Çocuklarımıza, minik dostlarımızla yaşama alışkanlığı ile hayvan ve doğa sevgisini aşılamalıyız.”dedi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Belediye birim müdürleri ile veteriner hekiminde katıldığı etkinlikte ilk olarak Sevgi Anaokulu ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında Başkan Uludağ, Anaokullarındaki çocuklara hayvan sevgisini aşılamak adına bez çanta içinde boyama kitabı ve hayvanlarla ilgili değişik ürünler hediye etti.

Bilal Uludağ, Belediye olarak hayvanların korunması için çaba sarf ettiklerini de kaydedip, İlçelerinde bulunan 100 değişik yere sokakta yaşamlarını sürdüren hayvanlar için “Su Kabı” yerleştirdiklerini kaydetti. Uludağ,” Sokaktaki dostlarımıza yardımcı olmak çok ihtiyacımız olan bir şey. İlçemizde de çok sayıda sokak hayvanı var. Burada gördük ki çocuklarımız hayvanlara çok ilgili. Biz onlara doğru bilgiyi vererek, onları bilinçlendirirsek gelecekte sokak hayvanları diye bir sorunumuzun kalmaz diye düşünüyorum. Çocuklarımıza, minik dostlarımızla yaşama alışkanlığı ile hayvan ve doğa sevgisini aşılamalıyız. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutluyoruz” diye konuştu.

Etkinlikte ayrıca Sarıçam Belediyesi Veteriner Hekimi Aylin Akiz, ziyaret edilen Anaokullarında çocuklara hayvan hakları ve korunmalarına yönelik bir sunum yaptı. Bu arada Sarıçam Belediye Başkanı Başkan Bilal Uludağ, ilçede bulunan hayvan severlere CANKODER aracılığıyla mama bağışında da bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER