1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN VE BÜROKRATLARI

BAŞKAN VE BÜROKRATLARI
Bu haber 07 Mayıs 2017 - 9:51 'de eklendi ve 933 views kez görüntülendi.

BAŞKAN VE BÜROKRATLARI

Bir siyasetçinin başarısındaki en önemli desteklerinden ilki birlikte çalıştığı bürokratlardır.Pozantı Belediyesinin deneyimli ve yıllanmış bürokratları önceki dönem başkanlarına yaptıkları hizmetleri giderek artan, bir gayret ile, KAYYIM olarak atanan Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’a da, sürdürüyorlar.

Yılların Yazıİşleri Müdürü Metin Kaya, yazışmalarında ve meclis gündeminin oluşturulmasının yanı sıra, meclis üyelerini de toplantılarda zaman, zaman, Baysal’ın oluru ile, bilgilendirmesi, siyasilerin karar almalarında önemli etken oluyor.

Bir diğer başarılı bürokrat ise Osman Pekcan Muhasebe Müdürlüğü görevini büyük bir titizlikle sürdürmekte olan, ödemelerdeki hassas dengeleri çok iyi takip eden, Osman Pekcan’ının bu gayreti de Başkan Sami Baysal’ı rahatlatan önemli unsurların başında geliyor.

Konu imar olunca, sempatik tavırları ile, eski ve deneyimli biri olan, Okan Akyüz akla gelen ilk isim. İmar ruhsatlarında son derece, hassas bir şekilde ve zaman, zaman da yerinde görerek kararlarını veren Akyüz’ün bu konudaki güvenirliliği de Başkanı rahatlatan bir başka bürokrat oluyor. İşte bu bürokrat ve siyasetçi birlikteliği objektiflerimizce böyle görüntülendi.

Foto Haber: Hayriye Ero

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER