1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Başkan Vekilliğinde Göz Doldurdu: “ZEKİ BÜLBÜL’E TAM NOT ”

Başkan Vekilliğinde Göz Doldurdu:  “ZEKİ BÜLBÜL’E TAM NOT ”
Bu haber 30 Eylül 2019 - 9:35 'de eklendi ve 909 views kez görüntülendi.

Başkan Vekilliğinde Göz Doldurdu:

“ZEKİ BÜLBÜL’E TAM  NOT ”

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, ailesi ile birlikte bir haftalık Karadeniz tatilinde, yerine vekalet eden isim, Pozantı Belediye Meclisinin en kıdemli ve dört dönemdir Belediye Meclis Üyesi olan, Zeki Bülbül oldu. 2004 yılında, Akçatekir Belediye Meclis Üyeliği ile, aktif siyasete atılan Zeki Bülbül, 2009- 2014 ve 2019 yerel yönetimler seçimlerinde de, iki dönem Akçatekir’den, iki dönem de  Pozantı’dan, Belediye Meclis üyesi oldu.  Halen, Pozantı Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili de olan, siyasetin  deneyimli ismi Zeki Bülbül, geçtiğimiz hafta boyunca, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın yerine vekalet etti. Bülbül, bu süre zarfında, belediye personeli ve vatandaşlarla oluşturduğu mesafeli, samimi diyalogun yanı sıra,  makamın temsil hakkını da vererek,  büyük takdir topladı.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

Yoğun çalışma trafiği içerisinde kendisi ile, kısa bir sabah sohbeti yaptığımız, Pozantı Belediye Başkan Vekili  Zeki Bülbül şunları söyledi:

AKÇATEKİR

“ Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çay’ın, şahsıma emanet ettiği Başkan Vekilliğinden dolayı, kendisine teşekkür ediyorum. Yokluğunda, takip etmemi istediği hizmetleri yerinde kontrol ederek, çalışanlardan bilgi aldım. Sonucu da, Sayın Başkanımıza telefonla ilettim. Bunlardan ilki, Akçatekir Yaşam Parkında başlatılan, çalışmalar oldu. İnşaatına başlatılan lokantanın,  temel atımında hazır bulundum. Çalışanlardan bilgi alarak, gelişmeleri Sayın Başkana ilettim.”

ÇAKIT

Pozantı Belediye Başkan Vekili ve Meclis 1. Başkan Vekili Zeki Bülbül, bir diğer yerinde inceleme alanın ise, Çakıt Çayı ıslah çalışmaları olduğunu belirterek, şu açıklamayı yaptı:

“ Tarihi Belemedik, Piknik ve Doğal Yaşam Alanını da, çok olumlu bir şekilde etkileyecek  olan, Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğünce yapımı sürdürülen,  Çakıt Çayı ıslah projesi çalışmalarını da, yine yerinde inceledim. Teknik ekipten bilgi alarak, gelişmeleri  aynı şekilde sayın Başkanımız Mustafa Çay’a ilettim 30 Eylül 2019 Pazartesi gün bana tevdi ettiği  Başkan vekilliği emanetini kendisine iade edeceğim. İlgi ve güvenine tekrar teşekkür ediyorum aynı şekilde bir diğer teşekkürüm de Pozantı Belediyesi çalışanlarına ve Pozantı halkınadır” dedi. ( Haber Tamer Ünal)

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER