1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN YARDIMCISI GÜLTEPE’DEN İSTİFA

BAŞKAN YARDIMCISI GÜLTEPE’DEN İSTİFA
Bu haber 09 Nisan 2018 - 10:07 'de eklendi ve 971 views kez görüntülendi.

DİKKAT ÇEKEN KONUŞMA

Pozantı Belediye Meclisinin, gündeminde yer alan, rutin maddelerden daha fazla yankılananı ise, gündem dışı yapılan konuşmalardı.Bunlardan en önemlisini ise, Pozantı Belediye Meclisinin, CHP’li Üyelerinden ve bir buçuk yıldır, Başkan Yardımcılığı yapan, Hasibe Gültepe’nin, sürpriz konuşması olup, aynen şöyle idi:

“BENİ YANILTMADINIZ

Başkanım. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Aldığım bir duyuma göre, Komisyon seçimlerinde, AKP ile bir anlaşmaya gitmişsiniz. Biz, geçen yıl yaptığımız anlaşmada, Komisyon Üyelerini, yasa gereği bir yıllığına seçmiş idik. Ama, sizi bir yıllığına seçmemiştik. Dolayısıyla da, bu tavrınızdan dolayı, beni yanıltmadığınız için, size teşekkür ediyorum…!” dedi.

İSTİFA EDİYORUM

Gültepe’nin, konuşmasındaki en önemli sürpriz ise, istifa ile geldi. Bunu da şöyle açıkladı: “Ben ve Partim, verdiğimiz her sözü yerine getirmek için, mücadele ederiz. Yapamayacağım ve Sözlerimizi tutamayacağımız, hiç bir icraata imza atmayız. Ama, sizin Komisyon seçimlerinizdeki tavrınızı ve AKP ile, yaptığınız anlaşmayı, asla etik bulmuyorum. Bundan dolayı da, Başkan Yardımcılığı görevimden, şuan itibarıyla, istifa ediyorum” dedi.

DOĞUCU, ANLAYAMADIM.

Hasibe Gültepe’nin, Başkan Yardımcılığı görevinden, istifa kararını açıklamasını şaşkınlıkla değerlendiren, Meclis üyesi, Ebru Doğucu oldu ve şöyle konuştu:

“Şaşırdım. Anlayamadım. Büyük bir sürpriz oldu. Ama hiç olmazsa Belediye Meclis Üyeliğinde, birlikte devam edecek olmamız, benim için bir mutluluktur” şeklinde konuştu.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER