1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKAN ZAMİR KALAS: “ESNAFIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK”

BAŞKAN ZAMİR KALAS: “ESNAFIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK”
Bu haber 20 Ekim 2019 - 16:09 'de eklendi ve 698 views kez görüntülendi.

Kredi Kooperatifinde İndirimler Peş- Peşe Geliyor.

BAŞKAN ZAMİR KALAS: “ESNAFIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK”

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yaptığı bir toplantı ile kredi alan üyelerine müjdeli haberler verdi.Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Zamir Kalas  Yönetim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kooperatif den alınan krediler deki faiz indirim oranını ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Esnaf ve Sanatkarlarımıza verilen, krediler ile ilgili yapılan toplantımız da, 48 aya düşürülen kredi vadeleri, tekrar  60 aya çıkarıldı. Yanı sıra,  bankaya ödenen %2  Komisyon tutarı, 100.00 TL’ye kadar yüzde sıfır, 100 Bin TL’nin üzeri %1 düşürülmüştür.Altı aylık ödeme periyodları, tekrar açılmış olup, %8 olan faiz oranlarının, düşürülmesi ile ilgili çalışmalar, devam etmektedir. Bunun la ilgili olarak alınacak kararlar daha sonra üyelerimize basın aracılığı ile, duyurulacaktır.”  ( Haber Hayriye  Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER