1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞKANLIĞIN ŞAMPİYONU “ MUSTAFA ÇAY”

BAŞKANLIĞIN ŞAMPİYONU “ MUSTAFA ÇAY”
Bu haber 01 Nisan 2019 - 11:42 'de eklendi ve 1.006 views kez görüntülendi.

ÜÇÜNCÜ DEFA POZANTI BELEDİYE BAŞKANI OLDU.

BAŞKANLIĞIN ŞAMPİYONU “ MUSTAFA ÇAY”

Pozantı Belediye Başkanlığına, 2009 yerel seçimleri ile, görev başına gelen, Belediye Başkanı Mustafa Çay, aradan geçen süre zarfında, Pozantı’lının gönlünde, hizmetleri taht kurdu. Bu hizmet avantajı ve gönül birlikteliği sonrası,2014 yerel seçimlerinde de, tekrar Belediye Başkanlığına devam etti. Bu dönemde, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, hizmet desteği ile, Pozantı’ ve Boğaz Mahallerine yaptığı çalışmalarla, adından her platformda bahsettiren Mustafa Çay, 31 Mart 2019 seçimlerine ise, bu avantajlarının yanı sıra, Cumhur İttifakının sağladığı destek ile de, büyük bir güç kazanımı ile seçimlere girerek, 3. Defa aralıksız Pozantı Belediye Başkanlığını kazanarak, “ŞAMPİYON” ünvanını da kazanmış oldu.

BEŞ ADAY
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, tekrar Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi ile, seçimin sonucu da, adeta önceden belli olmaya başladı.
CHP’den Şenol Eroğlu, Saadet Partisinden İsmail Aktaş, İyi Partiden Mehmet Can, ve Bağımız Sami Baysal’ın adaylıkları, Çay’ın üçüncü defa art arda, Pozantı Belediye Başkanı seçilmesini engelleyemedi.

SÖZLÜ’YE POZANTI DESTEĞİ
31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde, Büyükşehir Belediye Başkanlığını, CHP’li Seyhan Belediye Başkanı ve Büyükşehir’in Millet Adayı olan, Zeydan Karalar’a kaptıran Hüseyin Sözlü’ye, verdikleri destek ile Pozantı’lı, bir kere daha hizmetteki vefaya, önem verdiğini de ispatlamış oldu.

SANDIKLAR AÇILDI.
Saat 17.00’den itibaren, açılmaya başlayan sandıklardan, Saat 18.004e doğru sonuçlar gelmeye başladı.Belediye Başkan Adaylarının, partilileri ile birlikte İlçe binalarında, almaya başladıkları sonuçlardan, Cumhur İttifakının Adayı Mustafa Çay’ın, 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinin, galibi olacağı da belli olmaya başladı.Cumhur İttifakının en yakın takipçisi ise, bazı sandıklarda 1. Olan Cumhuriyet Halk Partisinin Adayı Şenol Eroğlu oldu.

UMULAN GERÇEKLEŞMEDİ.

Bağımsız Aday Sami Baysal’ın, Pozantı Belediye Başkanlığını, farklı kazanacağına ilişkin, kamuoyunda ve siyasi kulislerdeki konuşmalar ise, dedikodudan öteye gidemedi.
Destekçilerinin, günler öncesinden “Mustafa Çay’ı yıkacağız .Sami Baysal’ı Başkan yapacağız” şeklindeki söylemleri, sadece lafta kaldı. Destekçileri ise, büyük bir hüsrana uğradılar.

MEHTERLE GELDİ, SANDIKLA GİTTİ.

Bağımsız Aday Sami Baysal’ın, 29 Mart 2019 Cuma günü, mehteran takımı eşliğinde yaptığı gösteri yürüyüşüne taraftarları, meşaleler ve sloganlarla, seçimi kazanacaklarını, ilan ederek, Atatürk Caddesinde yaptıkları yürüyüşe rağmen, Baysal’ın kaderini seçmenler, 31 Mart 2019 Pazar günkü seçimlerde, kendisini 3. yaparak, sandıkla göndermiş oldular.

ÇAY MEHTERLE KAZANDI.

Pozantı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, 30 Mart 2019 Cumartesi günü, Akçatekir’den başlattığı, 500 araçlık konvoy ile, Pozantı’ mahallerini turladı. Devamında, mehteran ve meşaleler eşliğinde, Pozantı Belediye Binası önünden başlattığı, Atatürk Caddesi devamı ve miting alanın da sonlandırdığı yürüyüş ve sonrasındaki toplantı ile, 31 Mart 2019 seçimlerinin sonucunu da, bir anlam da belirlemiş oldu. Böylece Bağımsız Aday Sami Baysal siyasetten yolcu edilirken, Belediye Başkanı Mustafa Çay, aynı mehteran eşliğinde, art arda, 3. Defa Başkanlığa devam onayı aldı.

KONUŞMA

Seçim sonuçlarının kesinleşmesi sonrası, Pozantı Belediye Başkanlığına “DEVAM ONAYI” alan Mustafa Çay, Ak Parti İlçe Binası Balkonundan, Pozantı halkına hitaben bir konuşma yaptı. Minnet ve şükranlarını iletti. Hain dedikodulara ve asılsız suçlamalara, Pozantı Halkının itibar etmemiş olmasının, önemli bir davranış olduğuna değinerek şunları söyledi

AYIRAMADILAR.

“Bu seçimi, kendi kişisel çıkarlarına alet etmek isteyip de, nifak tohumları saçarak, beni Pozantı’lıdan, Pozantı’lıyı benden koparmak isteyenler, kendi çirkin emellerinin bataklığında boğulmuşlardır.Ben, bu kişileri Pozantı halkı gibi, asla muhatap kabul etmiyorum. Bu hain ve çirkin düşünceli olanları, Pozantı’lının vicdanına, sonra da Allaha Havale ediyorum.

YAĞUMUR GİBİ HİZMETLER

Şu anda, Pozantı’ya yağmakta olan bereketli yağışların, 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren, Cumhur İttifakının desteği ile, hizmetlerimiz de yağmur gibi, Pozantı’ya yağmaya başlayacaktır” dedi ve şöyle devam etti.

TEŞEKKÜR

Bu seçimin kazanılmasında, takdirleri ve oyları ile, bizlere hizmet imkanını veren, Pozantı halkımıza, Cumhur İttifakı ile birlikteliğimiz devam etmekte olan, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Doğan Türkyılmaz ile, MHP İlçe Başkanımız Şeref Dinç’e, tüm vatandaşlarımıza, İlçe Teşkilatlarımıza, Belediye Meclis Üyesi Arkadaşlarımıza, en derin teşekkürlerimi sunarım.

GENEL BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR

Türkiye’nin geleceğini, oluşturdukları Cumhur İttifakı ile, Milli Bekamızı devam ettirme yolunda, her türlü zor şartlara göğüs geren, Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile, Türkçülüğün dünyadaki tek önderi, MHP Genel Başkanımız, Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, şahsım ve Pozantı Halkı adına, en derin teşekkürlerimi sunuyor olmanın, mutluluğunu ve gururunu da, bu vesile ile, yaşıyorum” dedi.

GİDİYORUZ
Pozantı’nın, aralıksız olarak üçüncü dönem Belediye Başkanlığını, 31Mart 2019 seçimleri ile, sürdürmeye devam edecek olan Mustafa Çay, Ak Parti İlçe Binasın dan yaptığı balkon konuşmasını, yağan yağmur dolayısıyla, kısa keseceğini belirterek, “ Şimdi bizlere düşen en büyük görev, sesiz ve sakin bir şekilde, evlerimize gitmektir. Ayrıca bir konvoy da yapmayacağız. Pozantı’ da, seçimin sakin geçmesi konusunda göstermiş olduğunuz, hassasiyetleriniz için de, ayrıca teşekkür ediyorum.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

12 MECLİS ÜYESİ

Pozantı’da sayısı 15 olan Meclis Üyeliklerinden ilk sayımlara göre 12’sini Cumhur İttifakının kazandığı öğrenildi. Buna göre sıralama şöyle oldu.
1 Yusuf Arısoy, 2 Durmuş Taşpınar, 3 Büşra Durmuş, 4 Çetin Boz,
5- Fatih Yenel, 6 Muzaffer Özdemir, 7 Selçuk Coşkun, 8 Ebru Doğucu,
9- Mehmet Say, 10- Zeki Bülbül, Kontenjen 1. Sıra Rafet Avan, 2. Sıra Aziz Şen
CHP’den ise, 1 Nuri Akkaya, 2 Seyhan İnce, 3 Ahmet Sarıaslan Pozantı Belediyesinin yeni meclis üyesi oldular.

HABER VE YORUM HAFTAYA

Gazetecilik ilke ve etiğini, her zaman ön palanda tutan, Milli Mücadelenin Kalesi POZANTI GAZETESİ, yine bir ilki daha gerçekleştirmenin mesleki onurunu, 31 Mart 2019 Yerel seçimleri ile, yaşamayı sürdürdü.Pozantı ile ilgili seçim sonuçlarını, 1 Nisan 2019 Pazartesi gün, sekiz sayfası da renkli olmak üzere, okurlarıyla paylaşan yayın organımız İlçe de, yine öncü ve etkili gazete olmayı da, devam ettiriyor.

HAFTAYA
Seçimlerin, sandık -sandık sonuçlarını ve yorumlarını, gelecek Pazartesi gün, okurlarımızla paylaşmaya, devam edeceğiz. Böylesi önemli bir seçimin, başta Devletimiz, Milletimiz, Ülkemiz, Adana’mız ve Pozantı’mıza, hayırlar getirmesi dileğiyle, bu demokrasi bayramını, yaşıyor olmamızdan dolayı saygılarımızı iletiyoruz. ( ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER