1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAŞÖĞRETMENİMİZE SEVGİ SELİ

BAŞÖĞRETMENİMİZE SEVGİ SELİ
Bu haber 27 Kasım 2017 - 12:24 'de eklendi ve 960 views kez görüntülendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü, Atatürk Anıtına Çelenk Koydu.

BAŞÖĞRETMENİMİZE SEVGİ SELİ

Tartışılmaz liderliğini ve Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Önderimiz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü ,bu defa değişmez ve ebedi “BAŞÖĞRETMENİMİZ” olarak, bir kere daha kendisine olan SEVGİ SELİ ile bir yaşadık.

ÖĞRETMENLERE YEMEK

Tüm Yurtta olduğu gibi Pozantı’da da, Başöğretmen ATATÜRK heyecanı, dalga, dalga, yayıldı.   Öğretmenler günü dolayısıyla, ilk kutlama 26 Ekim 2017 Perşembe gün, geleceğimizin teminatı öğretmenlerimize, Atatürk Kültür Merkezinde verilen yemek ile, başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız’ın, organizasyonunda gerçekleşen ve Pozantı’daki tüm öğretmenlerin, eşleri ile birlikte katıldığı yemeğe, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir ve Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’da katılarak, Öğretmenlerin günlerini birer karanfil vererek kutladılar.

ETKİNLİKLER

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla, düzenlenen bir seri toplantının ilk bölümü, Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız’ın, bir gurup Öğretmen ve Öğrenci eşliğinde, Çelenk koyması ile başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Sonrası buradaki tören son buldu. Törene Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, İlçe Garnizon Komutanı Teğmen Mehmet Durmuş,   İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, Ak Parti’den Meclis Üyesi Nigar Kartal, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ve ekibi Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasibe Gültepe, MHP ilçe Başkanı Durmuş Taşpınar ve aynı partiden Meclis Üyesi Adil Çakmakçı, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler katıldılar.CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’da, gün dolayısıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız’a, tüm eğitimciler adına bir buket çiçek verdi. CHP’li bayanlarda, törene katılanlara birer kırmızı karanfil hediye ettiler.

BAYRAK DİKKAT ÇEKTİ.

Öğretmenler günü töreninde, bir başka anlamlı gelişme ise, şanlı bayrağımız ile ilgili oldu.

Önceki törenlerde, göndere küçük bayrak çekilirken, bu defa ölçüleri hayli büyük olan, bir bayrağın göndere çekilmesi ve rüzgarında etkisi ile, nazlı, nazlı, dalgalanması büyük bir duygu seli oluşturdu. Sonrasında, bir gurup öğretmen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız Başkanlığında, Kaymakam Taner Tengiri makamında ziyaret ettiler.

ÖĞRETMENLER FİDANLIĞI

Son derece güzel bir organizasyonla devam eden, Öğretmenlere günü etkinliklerinde, Öğretmen Fidanlığı oluşturulması ve Öğretmenlerin buraya birer çam fidanı dikmesi de, günün anlamlı bir başka etkinliğini oluşturdu. davranışını oluşturdu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız ve Pozantı Orman İşletme Müdürü Aytaç Savaş Salan’nın, birlikte gerçekleştirdikleri organizasyonda, yaklaşık Üç Dönüm alana, Öğretmenler tarafından, birer Çam Ağacı dikilerek Öğretmenler Fidanlığı oluşturuldu. Fidan Dikme Kampanyasına, Kaymakam Taner Tengir Eşi Handan Tengir ile birlikte katıldı. Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mehmet Durmuş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik ve bazı bürokratların yanı sıra, Okul Müdürleri ve çok sayıda Öğretmen de, fidan dikme kampanyasına eşlik etti.

KÜLTÜR MERKEZİNDE DEVAM EDİLDİ.

Programın en geniş bölümü ise, Atatürk Kültür Merkezindeki etkinlikler oldu. Saat 14.00’den itibaren, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama törenlerinde, yine protokol ve siyasi parti temsilcileri tam kadro hazır bulundular.Öğretmenler adına konuşmayı, Emekli Öğretmen Hilmi Şahin yaptı.Sonrasında, kürsüye gelen Kaymakam Taner Tengir, Öğretmenlik mesleğinin kutsallığı ve önemini belirten konuşması sonrası, Pozantı Ortaokulu öğrencilerinden oluşan, Koronun türküler söylemesi, Öğretmenlerden oluşan Saz topluluğu eşliğinde, Eğitimci Elif Kız’ın, şehit öğretmenler ve diğer tüm şehitlerimiz için söylediği türkü, gözleri yaşarttı.Yine bir başka Eğitimci, Harun Güçlü’nün saz eşliğinde söylediği türkü de, programın bir başka güzel yanını teşkil etti.Slayt gösterimi ve yarışmada dereceye giren öğrencilere, ödüllerin verilmesi sonrası, yapılan ikram ile gün sona erdi. Böylece, Atatürk’ü bu defa “BAŞÖĞRETMENİMİZ” olarak anmanın, coşkusunu, sevgi ve heyecanını hep birlikte kutladık.Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Başöğretmenimiz Atatürk’ün izinde ve geleceğimizin teminatı olan, saygı değer öğretmenlerimizin bu onurlu gününü yürekten kutluyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Foto- Haber: Hayriye EROĞLU

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER