1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAYSAL, ANKARA’DAN DÖNDÜ

BAYSAL, ANKARA’DAN DÖNDÜ
Bu haber 05 Mart 2018 - 9:01 'de eklendi ve 900 views kez görüntülendi.

Başkent’teki yoğun tarfik görüşmeleri engelledi.

BAYSAL, ANKARA’DAN DÖNDÜ

Önceki haftayı, Ankara ziyareti ile geçiren, Mahmut Sami Baysal, görüşmek istediği yetkililerin, yoğun programları nedeni ile, bir araya gelemeyerek, görüşme imkanı, bulamadığını açıkladı.

Belediye meclisince, geçen yıl alınan İş makinaları alımı için, İller Bankasına borçlanma yetkisi alan, Başkan Mahmut Sami Baysal, 2017 Mayıs ayında, ilgili kuruma müracaat yaptığını, o zamanki rakamlarla, lastik tekerlekli iki JBS, bir greyder ve birde kamyon alabilecek imkanların, artık bu gün için geçerli olmadığını ifade etti.

İLLER BANKASI SESİZ

Başkan Baysal, bu yılda, Belediye Meclisinden, yine aldığı bir kararla, İller Bankasına araç alımı için, kredi talebinde bulunduğunu belirtti.Baysal, 2018 rakamları ile, bir önceki yılda belirtilen, araç alım sayısına ulaşamayacaklarını ancak, kredi talebinin onaylanması halinde, acil ihtiyaçları olan, aracı alabileceklerini söyledi. Ankara ziyaretinde, bu konuyla ilgili olarak da, üst düzey yetkililerle, programlarının yoğun olması nedeni ile, görüşme yapamadığını ancak, umudunu yitirmediğini İller Bankası yetkililerinden, kredi talebine, cevap verilmesini beklediğini, ifade etti.

BORÇSUZ BELEDİYE

Başkan Mahmut Sami Baysal, başka belediyelerin borç içerisinde yüzdüklerini, Pozantı Belediyesinin ise, Akçatekir Belediyesinden devir edilen ve taksitlendirilmiş olan, borcun dışında, borcu bulunmadığını, bununda İller Bankasına yapılan, kredi başvurusunun, olumlu etkileyeceğine inandığını , sözlerine ekledi.

İŞKUR BEKLEMEDE

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, İŞKUR aracılığı ile, geçen yıl bir yıllık süre ile, işe alınan belediye çalışanlarının, yeni konumunu görüşmek için, İŞKUR Genel Müdürü ile de, görüşme imkanı aradığını söyledi. İŞKUR Genel Müdürü, Cafer Uzunkaya’nın, programının çok yoğun olması nedeni ile, görüşme imkanı sağlayamadığını, dolayısıyla da belediye bünyesinde, bu kurum aracılığı ile, bir yıldan beri çalışmakta olan personelin durumunun açıklığa, kavuşturulamadığını İŞKUR’un, konuya açıklık getirmesini beklediğini, sözlerine ekledi. Haber: Tamer Ünal

Haber: Tamer ÜNAL

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER