1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAYSAL- KOCA- ÖZER RÜZGAR GİBİ GEÇTİLER…

BAYSAL- KOCA- ÖZER  RÜZGAR GİBİ GEÇTİLER…
Bu haber 07 Ekim 2019 - 14:34 'de eklendi ve 840 views kez görüntülendi.

BAYSAL- KOCA- ÖZER

RÜZGAR GİBİ GEÇTİLER…

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, yasal zorunluluk nedeni ile, iki yıl ayrı kaldığı Belediye Başkanlığına önce vekaleten seçilen, sonrasında “KAYYIM” olarak atanan, M. Sami Baysal,  görev de kaldığı süre boyunca,  Adana’dan getirttiği  ve Fen İşleri Müdürü yaptığı  Recep Koca ile, İmar İşleri Müdür Vekili ve sonrasında da,  Belediye Başkan Yardımcılığı  görevini verdiği, Nida Özdemir ile birlikte, Pozantı’dan adeta rüzgar gibi geçtiler.

Mustafa Çay’ın, tekrar Belediye Başkanlığı görevine dönmesi ile, geldikleri yer olan, Adana Büyükşehir Belediyesine geri gönderildiler.Bu isimlerden Nida Özer, Pozantı’yı çok sevmiş olmalı ki, Akçatekir den aldığı yazlığına, inşaatın bitmemesi nedeni ile, bu yayla döneminde taşınamamış.  Pozantı’dan rüzgar gibi geçen bu üçlünün, ikilisi olan  Recep Koca ve Nida Özer  ile ilgili konuşmalar, birden bire kamuoyunda sıkça telaffuz  edilmeye başlandı.

 

Zaman- zaman “ KAYYIM” Belediye Başkanı  M. Sami Baysal’ında, adının karıştığı  bazı imar iddialarının, gerçeklilik oranını bilemiyoruz. Dönemi ile ilgili olarak, kendisine açıklama yapmasa için iki defa sütunlarımıza davet etmemize rağmen Baysal’ın sesi çıkmadı.Recep Koca ve Nida Özdemir’in yayınlarımızı takip edip etmediğini bilemiyoruz. Ama, zaman- zaman bu üçlüyü sütunlarımızın misafiri olmalarını sürdüreceğiz. ( Haber: Tamer ÜNAL)

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER