1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BAYSAL “YOLMUZ, BÜYÜK ÜLKE OLMAKTIR”

BAYSAL “YOLMUZ, BÜYÜK ÜLKE OLMAKTIR”
Bu haber 18 Nisan 2017 - 14:33 'de eklendi ve 904 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediye Başkanı M.SAMİ BAYSAL:

“YOLMUZ, BÜYÜK ÜLKE OLMAKTIR”

23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, bir mesaj yayınlayan,

Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, şu görüşlere yer verdi:

 “Milli bayram olmanın ötesinde bütün dünyada, evrensel bir özellik kazanmış olan, bu günde, ülkemiz başta olmak üzere, tüm dünya çocuklarının bu bayramını kutluyorum.

İçte sorunlarını çözmüş güçlü bir devlet, dışta saygın bir ülke olma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Yegâne amacımız, gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakabilmektir. 23 Nisan, karanlıktan aydınlığa kavuştuğumuz bir gündür.Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu ATATÜRK’ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla anıyorum.Geleceğimiz teminatı olan, çocuklarımızı eğitmek, ulusal liderimiz ATATÜRK’ün onlara emanet ettiği, başta Cumhuriyet olmak üzere, devrim ve ilkelerini yaşatacak olan, çocuklarımızı bu şuurla yetiştirmek, ülkemizin de devamının teminatı ve kaderi olacaktır.Bu düşünceler ışığı altında, çocuklarımıza armağan edilmiş olan ve Millet olarak, bir kere daha heyecanını, gururunu yaşayacağımız, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI yürekten kutluyor, “YOLUMUZ BÜYÜK ÜLKE” olmaktır dileği ile, Saygılarımı Sunuyorum.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER