1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BEKLENEN “KAR” GELDİ

BEKLENEN “KAR” GELDİ
Bu haber 28 Kasım 2022 - 10:23 'de eklendi ve 347 views kez görüntülendi.

Dağlar Beyaza Bürünüyor.

BEKLENEN “KAR” GELDİ

Küresel ısınma, dünyanın iklimini giderek değiştiriyor. Günler -günlere, mevsimler -mevsimlere karışıyor.

Yıllar öncesinde, Ekim ayında başlayan kar ve yağmurun zamanlaması, artık tahmin bile edilemiyor. Kuraklık  artarken, aniden bastıran sağanak yağışlar, yerleşim yerlerinde sel ve can kayıplarına sebep oluyor.

Pozantı da, bu olumsuz iklim şartlarından giderek daha fazla etkileniyor. Geçmiş yıllar da, önceden başlayan kar ve yağmur Kasım ayında  ise,  dağlarda  ve yerleşim alanların da, tipi şeklinde yağarak yolları kapatırken, günümüzde ise büyük bir özlemle beklenen kar yağışı,   yeni -yeni dağların doruklarını beyaza çevirmeye başladı.

Aynı şekilde geciken yağmur da nihayet, geçen haftadan itibaren yağmaya başlayarak,  kurumuş toprağa can vermeye başladı. Havaların böyle gitmesi halinde, hafta içeresinde büyük bir olasılıkla kar, Pozantı Merkezine de yağarak, kendini hissettirmesi  başlaması bekleniyor. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER