
BELEDİYE BAŞKANI ALİ AVAN’DAN MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’YE FERDİ TAYFUR’LU HİZMET SUNUMU
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, merhum Ferdi Tayfur’u şarkılarını çok sever. Geçmişte, Ferdi Tayfur’un müziği ile boğaz köprüsünden bir geçişini sanal ortamı ile paylaşması sonrası, bu hayranlığı toplum tarafından da Devlet Bahçeli’nin bilinmeyen bir yönü olarak da, takdirle karşılandı.
TAKDİR GÖRÜYOR
Cumhur ittifakının MHP paydaşından, 2.5 yıldır Pozantı Belediye Başkanlığını yapmakta Ali Avan, bu süre zarfında yaptığı hizmetlerle, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, en fazla takdir ettiği bir Belediye Başkanı olma özelliğini de kazanmıştır.

FERDİ TAYFUR’LU HİZMET SUNUMU
Geçtiğimiz haftayı, Ankara’da ziyaretlerle geçiren Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, değişik bir hizmet sunumunu gerçekleştirdi. Devlet Bahçeli’nin maddi manevi büyük destekleriyle Pozantı’ya yaptığı hizmetleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çok sevdiği ve takdir ettiği, merhum sanatçı Ferdi Tayfur’un müziği eşliğinde bir sunum yaptı. Böyle bir değişiklikte, Bahçeli tarafından duygusal bir takdirle karşılık buldu.
ERDOĞAN’NIN ADI VERİLDİ.
Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’nın, Akçatekir’de yaptırmakta olduğu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nında adının verildiği Millet Bahçesi Parkının, son halini Ferdi Tayfur’un “Bana da Söyle” müziği eşliğindeki sunum, Devlet Bahçeli tarafından “Mahvettin Bizi Ferdi ” konuşmasına ek olarak, Başkan Ali Avan’a hitaben “Başkan, Millet Bahçesi çok güzel oluyor. Eline sağlık. Reis bey oraya bir çınar dik, adını da Ferdi Tayfur koy” şeklindeki önerisini Başkan Ali Avan teşekkür ederek aşağıdaki şekilde cevapladı: “Sayın Genel Başkanım. Efendim. Sizin de onayınızla oraya 30 çınar dikiyorum. Ama birinin etrafını çevirerek adını Ferdi Tayfur koyacağım” şeklindeki konuşması MHP Genel Başkanı Bahçeli tarafından takdirle karşılandı

ŞHOW TV’DE VE YAYIN ORGANLARINDA
Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’nın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Ferdi Tayfur’un “Bana da Söyle” müziği eşliğindeki sunumu, kısa zamanda sözlü, görüntülü ve yazılı basında çok büyük ilgi gördü. Yoğun bir paylaşım aldı. Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’da böylece geniş kitlelere adını duyurmuş oldu. Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’nın Devlet Bahçeli’ye yaptığı ziyarette, Fotoğrafta yer alanın ise, Pozantı Merkez Camii Dernek Başkanı Mahmut Özkan Hoca olduğu ve Devlet Bahçeli’nin iltifatlarına mazhar olduğu öğrenildi.
KOLUNA GİRDİĞİ DÖRDÜNCÜ KİŞİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, siyasi ve özel hayatında mesafeli duruşu ve hitabı ile de her zaman için, ciddiyetini koruyan bir siyasi olarak, hafızalarda yer almayı sürdürmektedir. Devlet Bahçeli’nin kişilere olan yaklaşımında ise, arasına koyduğu mesafe hep dikkat çekicidir. Devlet Bahçeli’nin koluna girdiği dördüncü kişinin ise, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan olması, Bahçeli’nin verdiği değerin öneminin ilgi çeken bir fotoğrafı olmuştur. ( Haber :Tamer Ünal)

