1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Belediye Başkanından Koronavirüs Uygulama Noktasına Baklavalı Ziyaret

Belediye Başkanından Koronavirüs Uygulama Noktasına Baklavalı Ziyaret
Bu haber 13 Nisan 2020 - 9:37 'de eklendi ve 646 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanından Koronavirüs Uygulama Noktasına Baklavalı Ziyaret

Adana’nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay, 10 Nisan Polis günü dolayısıyla koronavirüs salgını kapsamında ilçe giriş ve çıkışlarındaki polis uygulama noktasına baklavalı ziyaret yaptı.

Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü olması münasebetiyle Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay sürpriz bir kutlama yaptı. Belediye Başkanı Mustafa Çay, önce Yeni tip Kovid-19 Koronavirüs salgını sebebiyle şehirlerarası seyahat uygulaması kapsamında ilçenin giriş ve çıkışlarında görev yapan trafik ekiplerini ziyaret ederek hem günlerini kutladı hem de baklava ikram etti.

Akabinde ise Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Başkan Çay bir tepsi baklavayı İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Uyguralp’e vererek kendisinin de polis teşkilatından geldiğini, bu mesleğin zorluğunu ve koronavirüs salgını sebebiyle yaptıkları riskli görevin önemini vurgulayıp 10 Nisan Polis Gününü kutlayarak “Bugünkü ziyaretim Pozantı Belediye Başkanı olmanın ötesinde 18 yıl terörle mücadele birimlerinde şerefle üniformasını giydiğim polis teşkilatının çok kıymetli değerli ilçe emniyet müdür vekilimizi ve dolayısıyla da teşkilat mensubu arkadaşlarını ziyaret etmek ve günlerini kutlamak istedik.

Rabbim onların emeklerini zayi etmesin ve onları korusun. Şu zorlu koronavirüslü günlerde özveriyle görev yapıp risk alıyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum ve 10 Nisan Polis Teşkilatının 175. Yılını kutluyorum.” Dedi.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER