1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA VEKALETEN ATAMA MERAKLA BEKLENİYOR

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA VEKALETEN  ATAMA MERAKLA BEKLENİYOR
Bu haber 17 Temmuz 2023 - 10:28 'de eklendi ve 480 views kez görüntülendi.

Başkan Çay Ay Bir Süre Daha Makamına Gelemeyecek .

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA VEKALETEN ATAMA MERAKLA BEKLENİYOR

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, halı sahada top oynarken kayıp düşmesi sonrası, kalça kemiğinde kırıklar oluştu. Adana Şehir Hastanesinde yapılan  cerrahi operasyon sonrası, kırık yerlere platin takıldı. Daha sonra da evinde nekahet dönemini geçirmeye başladı.

Muhtemelen bu ayın sonuna kadar makamına  gelemeyecek olan Başkan Çay, bu nedenden dolayı Akçatekir’li Belediye Meclis ve aynı zamanda  İmar Komisyonu Üyesi  olan Zeki Bülbül’ü,  Başkan Vekili olarak 10 günlüğüne atamış idi. Bu 10 günlük süre, bu hafta içinde bitiyor. Dolayısıyla da Pozantı Belediyesinde ikinci 10 gün için, hangi Meclise Üyesinin atanarak, Belediye Başkan Vekilliğine Vekalet edeceği, merakla bekleniyor. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER