1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BELEDİYE’DE “ÇATI”nın BÜROKRATLARI…

BELEDİYE’DE “ÇATI”nın BÜROKRATLARI…
Bu haber 11 Haziran 2017 - 11:03 'de eklendi ve 1.315 views kez görüntülendi.

BELEDİYE’DE “ÇATI”nın BÜROKRATLARI…

Pozantı Belediye Başkanı ve aynı zamanda, inşaat yapımcısı olan, Mahmut Sami Baysal’ın, bizzat kendisinin projelendirerek işlerlik kazandırdığı, Pozantı Belediyesinin Çatı Katının, bürokratları da makamlarına oturdular.Başkan Baysal, makam odasını başta tavanı olmak üzere, Bayrağımız Görselli bir tablo görünümü ile, milli bir görüntü oluşturdu.Görenlerin, büyük takdir ve hayranlığını kazanan makam odasında, Başkan Mahmut Sami Baysal’ı ilk tebrik edenler, Belediye Meclis Üyeleri oldu.

Aynı katta bulunan, yeni Belediye Meclis toplantı salonu da, yine çağdaş ve modern bir şekilde, partilerin guruplarına göre dizayn edildi. Basın içinde, yan taraflara karşılıklı iki masa konularak, siyasetçiler ve gazeteciler için rahat bir çalışma ortamı oluşturuldu. ÇATI’ da, yeni makam odasına kavuşan bürokratlar ise, Belediye Başkan Yardımcıları oldu. CHP Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda, Belediye Başkan Yardımcısı olan Hasibe Gültepe, ÇATI’da yeni makam odasına kavuşanbürokrat- siyasetçi oldu.

ÇATI’ının bir başka makam sahibi ise, Cengiz Öztürk oldu. En alt katta muhasebe servisinde görevini yürüten, Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk, Belediye’nin yeni fiziki yapılanmasında, iki kat birden atlayarak, ÇAT’ı katında yeni ve modern bir makam odasına kavuştu. Sürprizi ise, Belediye Fen İşleri Müdürü Recep Koca yaptı. Yine alt katta, dar bir odada, görevini yürütme uğraşı veren, Fen İşleri Müdürü Recep Koca ve ekibi, beklenmedik bir şekilde, yeni makamlarına kavuştular.

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ın, boşalttığı eski makam odasını, Fen İşlerine tahsisi ile birlikte, Recep Koca soyadı gibi, bir çalışma mekanına da kavuşmuş oldu.Başkan Baysal, Belediyenin tüm çalışanlarının çok rahat bir ortamda, hizmet verebilmeleri açısından, yapılan fiziki yerleşim değişikliğinin, personelin performanslarını yükselteceğine inandığını, ifade etti.

Foto Haber: Hayriye EROĞLU

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER