1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“BELEDİYELERİN GÖREVİ LOKANTA VE OTEL AÇMAK DEĞİL.”

“BELEDİYELERİN GÖREVİ LOKANTA VE OTEL AÇMAK DEĞİL.”
Bu haber 26 Nisan 2021 - 9:16 'de eklendi ve 668 views kez görüntülendi.

   Akçatekir Belediye Eski Başkanı Mehmet Kılınçkaya:

 “BELEDİYELERİN GÖREVİ LOKANTA VE OTEL AÇMAK DEĞİL.”

Akçatekir’in son Belediye Başkanı olarak, 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden, Akçatekir Belde  Belediye Başkanı seçilen ve 2014 yılında Bütünşehir Yasasınca Akçatekir’in, Pozantı’nın bir mahallesi haline gelmesi nedeni ile, Belde Başkanlığı sona eren ve halen, Akçatekir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanlığını yürütmekte olan Mehmet Kılınçkaya, gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a, yazılı bir açıklama yapan Akçatekir Belde Belediye Eski Başkanı Mehmet Kılınçkaya, kişi isimi  vermeden Pozantı Belediyesini eleştirdi:

Ayrıca, şimdilik yazılmaması kaydı ile, bazı sözlü açıklamalarda da bulunan, Belde Belediye Eski Başkanı Mehmet Kılınçkaya,  Pozantı Belediyesinin bazı çalışmalarının, Akçatekir esnafı tarafından, ekonomik nedenlerden dolayı, çok büyük ölçüde eleştirildiğini, bu konuyla da ilgili olarak daha sonra,  açıklama ve eleştirilerine devam edeceğini belirtti.  Mehmet Kılınçkaya’nın, Pozantı Belediyesinin çalışmalarını eleştiren yazılı açıklaması aynen şöyle:

ZOR GÜNLER

“Sevgili Pozantı’lı hemşehrilerim. Salgın Hastalık sebebiyle zor günler geçiren halkımız ve esnafımız, bu virüsün etkilerinin gölgesinde, Ramazan Ayına buruk giriyorlar. Ramazan, huzur ve bereket ayıdır.  Ramazan Ayı boyunca alışverişimizi, Pozantı’lı esnaf ve sanatkârlarımızdan yaparak, bu zor günlerde kendilerine destek olmanızı da, Pozantı’lı halkımızdan bekliyoruz.

Geçirdiğimiz zor günlerin ardından ulaştığımız Ramazan Ayının ülkemiz, ilçemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Başta Esnaf ve Sanatkarlarımız olmak üzere, tüm hemşerilerimizin Ramazan Ayını da, tebrik ediyorum.

ÖNCELİK

Esnafımız ve halkımızla yaptığımız sohbetlerde Pozantı, Akçatekir ve Köylerimizdeki sıkıntılar da, dile getirilmektedir. Bu görüşleri de, sizlerle bir dönem Belediye Başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak, paylaşmak istedim.

 Belediyelerin birçok görevi vardır. Bunların en önemlileri, köprüler, yollar, kaldırımlar yapmak, düzenli bir şekilde çöplerin toplanması ve insanların rahat ve huzuru için çalışmaktır. Belediyemiz güzel hizmetleri yanında, öncelikli olmayan hizmetlere yöneliyor.

YOLLAR ÇUKUR

Pozantı Belediyesi lokantalar açıyor. Belediyelerin asli görevi lokanta açmak değildir. Pozantı İlçe Merkezi, Akçatekir ve Köylerimizde, gereği kadar lokanta, kasap, kebapçı, dönerci vb. piknik alanı mevcuttur.

Bahar geldi ve yaylacı vatandaşlarımız, ilçemiz ve köylerine yavaş yavaş, gelmeye başladı. Pozantı Belediyesi, lokanta ile uğraşmaktan ilçe merkezindeki,  Akçatekirdeki ve köylerimizdeki yollara bakmamaktadır. Yollar bozuk ve çukurlarla doludur. Bazı yollar, dağ yolundan kötü haldedir.

ASLİ HİZMETELER

Adana Büyükşehir Belediyesi ise, kendi sorumluluğundaki ana yollara, gerekli bakım ve onarımı yapmaktadır. Su isale hatlarına gerekli ilgiyi göstererek, halkımıza en iyi şekilde hizmet sunmaktadır.

Pozantı Belediyesinin de lokantalar, oteller yapmak yerine, Adana Büyükşehir Belediyesi ile ,koordineli çalışması gerekmektedir. Bu ilçemiz menfaatinedir. Pozantı Belediyemizin de, asli görevlerini yerine getirmesini umut ediyorum. Tekrar, tüm hemşerilerimizin Ramazan Ayını tebrik ediyorum.” ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER