1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BELEMEDİK ARTIK TERCİH MERKEZİ

BELEMEDİK ARTIK TERCİH MERKEZİ
Bu haber 12 Kasım 2018 - 8:40 'de eklendi ve 849 views kez görüntülendi.

BELEMEDİK ARTIK TERCİH MERKEZİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, sadece Çukurova’ya değil, Türkiye’ye kazandırdığı, Belemedik Turizm Merkezi gün geçmiyor ki, misafir ağırlamasın.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de, bu anlamı çalışmaya her türlü destek ve katkı koyması sonucu, Belemedik çok kısa bir süre içerisinde, Güneyin Turizm Merkezi olma yolunda önemli adımlar atıyor. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisinin yanı sıra, heyecan ve coşkusunu çalışanlara da aşılaması ile, Belemedik her geçen hafta, yeni bir tesise kavuşuyor.

Geçtiğimiz hafta Belemedik’e, İskenderun’dan trenle gelen yaklaşık Bin kişi, bol oksijenli ve eşsiz doğa güzellikleri arasında, unutamayacakları anılar yaşadılar. Yanı sıra, sanatçılar evlilik ve hatıra fotoğrafı çektirenler, Belemedik’in doğal güzelliklerini, objektifleriyle, sanal ortam aracılığı ile, dünya ile paylaşıyorlar. Yaklaşmakta olan kış mevsiminde de, Kar yağışlarının yeterli olması halinde Belemedik, bu defa kış turizmi için tercih merkezi olacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER