1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BELEMEDİK İHALEYE ÇIKARILIYOR

BELEMEDİK İHALEYE ÇIKARILIYOR
Bu haber 30 Haziran 2019 - 13:33 'de eklendi ve 1.970 views kez görüntülendi.

Tabiat Parkı ve Yaban Hayatı Özendiriliyor.

BELEMEDİK İHALEYE ÇIKARILIYOR

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, 2017’nin Ağustos ayından itibaren başlattığı, 2018 yılında Büyükşehir den sağladığı destekler ile, çok yönlü çalışmalar başlattığı Belemedik Piknik alanı, aradan geçen çok kısa süre zarfında, doğa severlerin ve turizmcilerin, ilgi odağı haline geldi.

Sadece Çukurova’dan değil, Hatay’dan da özel trenlerle Belemedik’e gelenler, görüp ve yaşadıkları, doğal güzellikleri karşısında o kadar fazla etkilendiler ki, her yıl bu ziyaretlerini, kamp kurarak geleneksel hale getirdiler.Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın 2019 yılında, Pozantı Belediyesinin imkanları ile sürdürdüğü çalışmalar, devletin de ilgisini çekti. Ve yapılacak olan bir ihale ile, Belemedik’in peyzaj projesi, artık hükümetin desteği ile, daha cazip hale getirilecek. Tarım ve Orman Bakanlığı, VII. Bölge Müdürlüğü Adana Şube Müdürlüğünce, yapılan bir ihale duyurusunda, Belemedik tabiat parkındaki, yaban hayatı eğitim merkez binasının, peyzaj projesi uygulanma işi görücüye çıkarılacak.

Belemedik Tabiat Parkındaki, Yaban Hayatı Eğitim Merkez Binasının, hizmete girmesi ile, bu doğa harikası piknik alanı, önemli bir alt yapı tesisine de kavuşmuş olacak.
05.07. 2019 tarihinde, Saat 10.,00’da Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa koruma ve Milli Parklar VII. Bölge Müdürlüğü, Adana Şube Müdürlüğünün, Sinan Paşa Mahallesi, Girne Bulvarı No:112 Yüreğir Adresinde yapılacak olan ihale sonrası,, Yaban Hayatı Eğitim Merkez Binasının teslimi yapılacak. (Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER