1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BELEMEDİK TARİH SAYFALARINDA

BELEMEDİK TARİH SAYFALARINDA
Bu haber 03 Aralık 2018 - 15:26 'de eklendi ve 1.175 views kez görüntülendi.

BELEMEDİK TARİH SAYFALARINDA

Tarihin derinliklerinden, günümüze kadar, pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapan, onlarca kavimin, kona göçe zor geçiş bulduğu, Toros dağlarının ortasında yer alan ve tabiat dokusu ile de, apayrı güzellikleri, her mevsimde sergileyen Belemedik, artık tarih kitaplarında yer alıyor.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, 9 yıllık görev süresinde, Pozantı’nın tarihi ve doğal güzellikleri başta olmak üzere, Şehit Kasım Hocayı’da kapsayarak kitaplaştırdığı, kültür yayınlarına bir yenisi daha ekleniyor. Tarihçi Yazar Ahmet Nadir İşsağ’ın, Belemedik’i tarih sayfalarına taşıyan, yeni kitabı ile ilgili olarak, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay şunları söyledi:

“ Değerli dostum, Yazar Ahmet Nadir İşisağ Beyefendinin, kaleme aldığı çok önemli arşiv bilgisi ve görselleriyle anlatılmış olan Fotoğraflarla, Pozantı -Belemedik Tarihi isimli kitabımızın, örnek çalışması son kontrolleri için, tarafıma teslim edildi. Kültür, Yol ve Park yapmak kadar önemlidir.   Bizde, 9 yılda Pozantı Belediyesi olarak, 7. Kitabımızı ortaya koyacak olmanın, heyecanını yaşıyoruz. “Hizmet Bizim İşimiz” dedi.

( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER