1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BELKENT SİTESİ ÖNÜNDEKİ DURAĞIN ONARIMI İSTENİYOR.

BELKENT SİTESİ ÖNÜNDEKİ  DURAĞIN ONARIMI İSTENİYOR.
Bu haber 18 Mayıs 2023 - 12:13 'de eklendi ve 371 views kez görüntülendi.

Eğitimci Nail Köse Çözüm İstedi.

BELKENT SİTESİ ÖNÜNDEKİ DURAĞIN ONARIMI İSTENİYOR.

Pozantı’nın renkli simalarından Emekli – Eğitimci Nail Köse, ilerlemiş yaşına rağmen, sosyal konulardaki duyarlılığını devam ettiriyor.

ŞİKAYET

Geçtiğimiz hafta içerisinde büromuza gelen Nail Köse ile, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal bir süre sohbet ettiler. Bugün araların da olmayan bazı dostlarını yad ederek, geçmiş günlerini andılar. Ve Nail Köse, aşağıdaki konu ile ilgili olarak bir istekte bulunarak, çözüm getirilmesini istedi.

DURAK

Pozantı’nın ana caddeleri üzerinde bulunan, otobüs durakların dan birinin yolcu kabininin durumu ile ilgili olarak, çektiği bir fotoğrafı getirerek haberleştirmemizi istedi.

UYGUN DEĞİL

Nail Köse, Belkent sitesi önündeki otobüs durağının kabinin günümüz şartlarına uygun olmadığını söyledi. Bu durumun yazın tozdan, kışın ise yağmur altında, otobüs bekleyen  vatandaşlar tarafından eleştiri konusu yapıldığını değinerek, şunları söyledi:

 SIKINTI

“Büyükşehir mi, yoksa Pozantı Belediyesi mi yapar? Onu bilemiyorum. Ben bu  durumu, birkaç defa bazı yetkililere ilettim.  Ben de burada oturduğum için, vatandaşların otobüs beklerken çektikleri sıkıntıları çok iyi biliyorum. Toz ve  çamurun yanı sıra, duraktaki banklar da pis olduğundan, oturmak da mümkün olamıyor. Üstelik de, bankların çevresine de çeşitli yazılar yazılarak, bir görüntü kirliliği yaratılmış” dedi.  Pozantı’daki  diğer otobüs duraklarının da, Belkent Sitesi önündeki duratan çok da farklı olmadığı da dikkat çekiyor.

BAŞKA İSTEK

Bu duraklarla ilgili olarak, bir başka  şikayet ve istek ise, yine duyarlı bir okurumuzdan geldi. Büyükşehir Belediye Otobüsünün, Öğretmenler Lokali önünde, Atatürk Büstü karşısında açık   durakta yolcu indirip bindirdiği, buraya bir bank konulmasını istedi.

Duyarlı vatandaşımız burada çok fazla insanın, Büyükşehir Belediye otobüsünü ayakta beklemekten yorulduğunu, bir banka konulması halinde ise, sorunun  çözüleceğini belirtti. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER