1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Beyceoğlu Şehit Kardeşinin Yanında Toprağa Verildi.

Beyceoğlu Şehit Kardeşinin Yanında Toprağa Verildi.
Bu haber 10 Temmuz 2017 - 10:08 'de eklendi ve 987 views kez görüntülendi.

Şehit Kardeşinin Yanında Toprağa Verildi.

BEYCEOĞLUNU SONSUZLUĞA UĞURLADIK

Pozantı, siyasetinin ve sosyal hayatın önemli isimlerinden, Mehmet Beyceoğlu’da aramızdan ayrılanlar kervanına katıldı.Mali Müşavirliğinin yanı sıra, siyasi yöndeki çalışmaları ile de, Pozantı’nın en renkli simalarından birisi olan, Mehmet Beyceoğlu Adana’da kızının evinde geçirdiği bir kalp krizi sonrası hayata veda etti.Beycaoğlu’nun bu ani vefatı ilçede kısa sürede duyuldu. Ve sanal ortamda çok fazla sayıda paylaşıldı.

Pozantı’nın ilk belediye başkanı olan, Şevket Beyceoğlu’nun oğlu ve aynı zamanda, Pozantı Belediye Meclisinin iki dönemdir de üyesi olan, Ebru Doğucu’nun babası, Mehmet Beyceoğlu’nun, bu ani ölümü büyük bir üzüntü yarattı.Mehmet Beyceoğlu’nun cenazesi, Pozantı’ya getirilerek büyük bir kalabalık eşliğinde, Merkez Caminde kılınan cenaze namazı sonrası, Eski Konacıkdaki aile mezarlığında şehit kardeşinin yanında dualar eşliğinde toprağa verildi.

TEŞEKKÜR

Babasının bu ani vefatı karşısında, çok büyük bir sarsıntı geçiren ve kollarında ölen babasının acısının, her geçen gün daha da arttığını belirten, Pozantı Belediye Meclis Üyesi Ebru Doğucu başta, bu acılı günlerinde kendilerini ve merhum babalarının cenazesinin toprağa verilişinde de, yalnız bırakmayanlara yanı sıra, telefon ve gerekse de, bizzat taziye ziyaretinde bulunan tüm eş, dost akraba ve tüm siyasiler ile   Pozantı halkına teşekkür etti.Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Merhum Mehmet Beyceoğulu’na, Yüce Allah’tan rahmet, ailesi adına Belediye Meclis Üyesi Ebru Doğucu şahsında başsağlığı diliyoruz.

İLK ŞEHİTLERDEN BİRİSİ

Pozantı’nın İLK Belediye Başkanı olan, ve geçtiğimiz yıl vefat eden, Şevket Beyceoğlu’nun aynı zamanda bir şehit babası olduğunu da, bu cenazesinin toprağa verilişi sırasında öğrenmiş olduk

Merhum Mehmet Beyceoğlu’nun toprağa verilişinde, hemen yanı başında bulunan, bir mezar taşındaki, Şehit Er MUSTAFA BEYCEOĞLU yazısı dikkatimiz çekti. Bizimde bilmediğimiz, bu şehitlik mertebesinin nasıl olduğunu araştırdığımızda ise, çok duygulu bir geçmişi yaşadık.Ebru Beyceoğlu’ndan öğrendiğimize göre, Eski Konacık mezarlığında yatmakta olan şehidimiz, 1948 doğumlu Mustafa Beyceoğlu, yanına defnedilen Mehmet Beyceoğlu’ndan bir yaş küçük. Askerlik için gittiği, Çanakkale’nin Gelibolu İlçesinde, yapılan bir askeri tatbikat sırasında, arkadaşının denizde boğulmakta olduğunu görünce, hiç düşünmeden kendisini Çanakkale’nin azgın sularına atmış. Ancak ikisi de birlikte boğularak, şehitlik mertebesine ulaşmışlar. Pozantı’mızın böyle bir şehide sahip olduğunu öğrenirken İlçemize bu onuru kazandıran Şehit Er Mustafa Beyceoğlunu da, bir kere daha, saygı ile yad ediyor, kendisine   Yüce tanrıdan tekrar, tekrar, rahmet diliyoruz.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER