1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİR ABDURRAHMAN BOZTAŞ VARDI?

BİR ABDURRAHMAN BOZTAŞ VARDI?
Bu haber 22 Ekim 2021 - 11:31 'de eklendi ve 863 views kez görüntülendi.

BİR ABDURRAHMAN BOZTAŞ VARDI?

Mesleğimizin ve Adana’nın, espri kaynağı olan Abdurrahman Boztaş, artık aramızda yok. Kırk yılı aşan meslek hayatında, kendisini, yüreğini ve kalemini, başkalarına esir kılmadı.  Sohbetlerin değişmezi ve aranılanı Abdurraham Boztaş,  çevresini de, kendi düşünceleri  etrafında toplayan, hayallerini sanki gerçek gibi, dostları ile paylaşan dilinde, kalbinde ve düşüncelerinde, asla olumsuzluk barındırmayan bu yürekli insan, geçtiğimiz hafta içerisinde, geçirdiği  bir kalp krizi sonucu, aramızdan ayrılıp gitti.

Geride bıraktıkları ise,  bizlere yaşattığı espriler ve hayallerini anlatım tarzındaki tavırları  kaldı. Kendisini sadece basın camiası değil,  yaptığı TV Programları ile, Adana’nın çok büyük bir bölümü de renkli kişiliği, hayata olan bağlılığı ve insanlara aşıladığı sevgisi ile, hatırlayacaktır.  

Kendisinin kimseyi kırmadığını çok iyi biliyoruz. Ama, birileri kendisini kırdı mı? Veya birilerine kırgın mı gitti? Onu, hiç bilemiyoruz.  Çünkü,  Abdurrahman Boztaş sevgi  ve hayallerinin dışında, başka hiçbir konuyu ciddiye almazdı. Mesleğini çıkar unsuru olarak kullanmadı. Kendi yağı ile kavruldu.  Böyle düşündü. Böyle yaşadı. Ve aynı şekilde de, bu dünyadan göçüp gitti.   

Dostları, espri ve yaşam kaynağı ve büyük bir hayaller kuran Abdurrahman Boztaş ile, artık sohbet yapamayacaklar.  Kahkahalar atamayacaklar.  İsteyerek onu sinirlendiremeyecekler.  Ama  Abdurrahman Boztaş geri de, bıraktıkları bu özellikleri ile, yine uzun süre sohbetlerde  yaşatılacak. Hatırlanacak. Bize bıraktığı güzelliklerle anılacak. Bu dünyada güzelliklerle dolu yaşayan Abdurrahman Boztaş,  aramızdan sonsuzluğa kadar ayrılıp gitti. Dileğimiz o dur ki:  “Mekanın Cennet olsun. ABDURRAHMAN BOZTAŞ.” ( Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER