1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİR BAYRAM BÖYLE GEÇTİ.

BİR BAYRAM BÖYLE GEÇTİ.
Bu haber 18 Haziran 2018 - 11:09 'de eklendi ve 786 views kez görüntülendi.

BİR BAYRAM BÖYLE GEÇTİ.

Yüce dinimizin, en kutsal aylarından başta geleni, Ramazan Ayı ve onun devamı olan Ramazan Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde kutlandı.

Sahurla birlikte başlayan oruç, 5 Vakit Namazların yanı sıra, Teravih Namazları ile taçlandırıldı.Ve içerisinde Kadir Gecesi bulunmayan, bin aydan daha hayırlı olan, Mübarek Kadir gecesi de, yine Pozantı Müftülüğünün büyük organizasyonu ile, derin bir huşu içerisinde değerlendirildi.

Özellikle, iftar sofralarında yapılan birlik, beraberlik ve kardeşlik sohbetleri ile, daha da büyük anlam kazanan, Ramazanın bitiminin ertesi günü olan, 15 Haziran 2018 Mübarek Cuma günü yapılan bayramlaşmalar ile, kardeşlik duyguları güçlendirdi.Bayram Namazı sonrası, Belediye Çay Bahçesinde, protokol ve halk bayramlaştı. Bayram boyunca siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri de, yine karşılıklı ziyaretlerle, bayram coşkusuna ortak oldular.Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak, Yüce Dinimizi taçlandıran, bu nurlu günleri aynı birlik, sevgi ve saygı çerçevesinde kutlayacağımıza olan, inancımızla saygılarımızı sunuyoruz.

Haber Merkezi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER