1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİR POZANTI MARKASI : “ İNCEYAVUZ HARİTA VE MÜHENDİSLİK”

BİR POZANTI MARKASI : “ İNCEYAVUZ  HARİTA VE MÜHENDİSLİK”
Bu haber 17 Temmuz 2023 - 10:27 'de eklendi ve 468 views kez görüntülendi.

Her Türlü İnşaat İşlerinde Güvenilir Firma

BİR POZANTI MARKASI : “ İNCEYAVUZ  HARİTA VE MÜHENDİSLİK”

Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de betonlaşma hızla yayılmakta olup, bazı inşatların kontrolsüz,  kalitesiz ve imara aykırı yapılıyor olması, deprem felaketlerinden de, çok sayıda can kaybına sebep oluyor.

Yaşanan bu olumsuzluklar, hükümetleri ve Belediyeleri,  inşaatların denetlenmesi,  depreme dayanıklı olarak yapıla bilmesi konusunda da, sıkı tedbirler almaya mecbur kılıyor.

POZANTI

Pozantı ve Akçatekir başta olmak üzere  ilçenin tüm mahallerinde, yaylacılar çok sayıda konut yapımını sürdürüyorlar.   Bu inşatların, belediyelerin istediği özelliklere sahip olması açısından da, teknik kuruluşların önemi giderek daha fazla ön plana çıkıyor.

Pozantı’da  hizmet vermeye başlayan, “ İNCE YAVUZ HARİTA MÜHENDİSLİK LTD ŞTİ” tecrübeleri ile, inşaat sahiplerini teknik bilgilendirmenin yanı sıra, yaptıkları teknik destek çalışmaları ile de,  önemli adımlar atıyorlar.  

AÇIKLAMA

Harita Mühendisi Mustafa İnce Yavuz ve Harita Teknikeri Selim Dönmez kurdukları bu şirket  ile,  güvenilir bir firma haline geldiler.

Bünyelerinde, deneyimli üç Harita Mühendisi ile,  iki  Harita Teknikerinin yanı sıra,  iki adet uydu ölçüm ve elektronik ölçüm cihazının yer aldığı bilgisayarlar ve özel yazılım donanımları ile,  İnce Yavuz Harita  Mühendislik LTD ŞTİ Kurucuları Mustafa İnceYavuz ve Harita Teknikeri Selim Dönmez, faaliyetleri ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı yaptılar:

TEKNİK DESTEK

“Pozantı’nın, bütün yerleşim yerlerinde arsa alım -satım konusunda da teknik olarak yardımcı oluyoruz. Tüm inşaatların, proje ve harita işlemlerini yapıyoruz.  Kuruluşumuz bir Limited Şirket  olup, bünyemizde  deneyimli teknik elamanlar da  mevcut olup çalışmalarını başlatmışlardır.

DÜZENLİ YAPILAŞMA

Hedefimiz, Pozantı da daha sağlıklı ve  düzenli bir imar oluşmasına yardımcı olmaktır. Yanı sıra, kadastro  çalışmalarımız da  başlatılmıştır. Amacımız, vatandaşlarımızın daha sağlıklı konutlara ve her türlü imarlı konutlara kavuşması konusunda,  kendilerine teknik olarak yardımcı olmaktadır. Pozantı Belediyesinin yanı sıra diğer kamu kurumları  ile de, koordineli olarak çalışmalarımızı resmi olarak devam ettiriyoruz. Sürdürmekte olduğumuz çalışmalar arasında, imar planı uygulamaları,  yapı ve parsel aplikasyonu, cins değişikliği,  vaziyet planı,  plan, kote parselasyon,  yola terk,   ifraz gibi alanlarda da, çalışmalarımızı uzman ekiplerimizle yürütmekteyiz.

MÜRACAAT

İnce Yavuz Mühendisilik LTD ŞTİ firmasından bilgi almak isteyenler, Tarım Müdürlüğü karşısındaki,  Aktan Apartmanın işyerimizin yanı sıra, “ 0532 270 1655 Mustafa İnceyavuz’dan  ve  0542 299 87 71 Selim Dönmez ile irtibat sağlayabilirler. Özel haber:  Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER