1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİR ŞENOL EROĞLU KLASİĞİ

BİR ŞENOL EROĞLU KLASİĞİ
Bu haber 18 Eylül 2023 - 13:25 'de eklendi ve 369 views kez görüntülendi.

BİR ŞENOL EROĞLU KLASİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Kongresi, uzun yıllardan beri ilk defa iki adaylı olarak yapıldı. Bu seçim ilçe örgütüne hareketlilik getirdi. Mevcut Başkan Şenol Eroğlu ile, önceki dönem yardımcısı olan Yusuf Şahin arasında, çok nezih bir rekabet ortamı içerisinde geçti.  Kongreye,  Adana’lı  üç Milletvekili de katıldı.  Bu olumlu ve heyecanlı birliktelik, kongreye katılan Adana Milletvekillerinde  Burhanettin Bulut, Ayhan Barut ve Müzeyyen Şevkin tarafından da, büyük bir takdirle karşılandı. Salonda yaptıkları konuşmalarda, bunu bizzat dile getirdiler.  Başkan Şenol Eroğlu  ile, diğer aday Yusuf Şahin’i tebrik ettiler. Bu olumlu tablonun, diğer İlçe ve İl kongrelerine de örnek olmasını da  dilediler.

HOŞ OLMADI

Bu kongreye örgüt mensuplarının dışında, Pozantı’daki diğer Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ve Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ile, Muhtarlar ve partili olmayan davetlilerinde  katılımı,  CHP örgütünün Pozantı’da her geçen gün genişliyor olmasının da,  açık ve net bir görüntüsünü  oluşturdu.

SÖYLEMLER

Kongrenin bu olumlu havası ile bağdaşmayan iki söylem ise, Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekillerinden Burhanettin Bulut ile, Ayhan Barut tarafından yapıldı.

Bu iki siyasetçi konuşmalarında, iki adaya başarılar dilediler.

Ancak  devamında ise, parti içinde konuşulması gereken kendi iç sorunlarını, CHP İlçe Olağan Kongresine taşıdılar. Örgütteki değişimle ilgili olarak, kendi Genel Başkanlarını hedef alan bu konuşmanın yeri  orası değildi. Nedeni ise, kongreye katılanların önemli bir bölümü, oy potansiyeli çok  geniş olan  davetlilerin yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisinden çözüm bekleyenler idi. Bu iki konuşmada eleştiri konusu oldu. Diğer Milletvekili Müzeyyen Şevkin ise, partisinin gelişmelerini  ve iktidarı eleştiren bir konuşma yaptı. Milletvekili Ayhan Barut’un konuşmasında ise, dikkat çeken bir bölüm parti içerisindeki delege ağalıkları ile ilgili oldu.

Barut, Bu konuyla ilgili olarak yaptığı gönderme de ise, büyük bir olasılıkla Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı hedef aldığı şeklinde yorumlandı. İki adaylı kongrede Yusuf Şahin’inin, mevcut Başkan Şenol Eroğlu’nun ikinci Başkanı olmasına rağmen kendisine karşı  aday olarak çıkması ise,  dikkat çekici olduğu kadar takdirde topladı.CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu yaptığı konuşmada ise, Milletvekili Bulut ve Barut’un CHP Genel Başkanını hedef alan konuşmalarını nazik bir uslüpla eleştirdi.

OLMADI

Kongre de seçimlere geçilmeden önce, Eroğlu ve Şahin’nin dağıttıkları listeler dikkat çekti. Mevcut Başkan Şenol Eroğlu, beklenin aksine il delegeliklerinde  ne kendisinin, ne de yönetim kurulundan hiç birinin yer almıyor olması ise, bir Şenol Eroğlu klasiği oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER